duminică, 4 februarie 2018

Ingerii raspund la ajutor


SUZANA: Şi ce se întâmplă dacă moartea survine într-un moment
de viaţă, care nu face parte din înţelegerea dinainte de naştere - dacă persoana moare, să zicem, într-un cutremur cumplit, sau în război, sau ca victimă a unui regim tiranic ce ucide mii de oameni? Fără îndoială că nu toţi cei care mor în felul acesta au ales să fie aşa, prin urmare de ce nu există un grup de îngeri care să salveze acele vieţi?
MATEI: Mamă, este adevărat că multe contracte făcute de suflete
sunt întrerupte prin situaţii pe care le-ai menţionat, cât şi prin altele. Şi ştiu că este normal să crezi că, întrucât se întâmplă aşa ceva, îngerii nu-şi fac datoria cum trebuie. Totuşi, în acest moment în care întâmplările se desfasoara intr-un ritm atat de accelerat in univers, nu numai pe pamant, sfârşitul vieţii fizice întâmplat înainte de încheierea înţelegerii este considerat deliberat. Multe suflete aleg să plece mai devreme de pe Pământ, pentru a se pregăti mai bine pentru ascensiune spre zonele cu vibraţie spirituală mai înaltă de aici - mai degrabă decât să rămână acolo, în condiţii
insuportabile de frică, persecuţie, trupuri chinuite şi alte traume asociate cu Pământul în starea lui prezentă. Te asigur că îngerii nu-şi riscă drepturile şi nu abdică de la responsabilităţile lor legate de menţinerea vieţii - dar, din acest loc avantajos, au o privire de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă şi ajută, în alte moduri, decizia forţelor luminii în ceea ce priveşte tot ce înseamnă chin pe Pământ,
SUZANA: Lumea noastră este într-o stare de nedescris. 
Şi nu pot să-i acuz pe oamenii aceia pentru că vor să plece mai repede. Mai ai ceva să-mi spui despre îngeri?
MATEI: Da, pot să-ţi spun mai multe. Mulţi acţionează ca agenţi
liberi, nefiind răspunzători de o persoană anume - şi adesea sunt chemaţi în ajutor de către un înger desemnat şi care are nevoie de mai multă energie sau înţelepciune,îngerii sunt cu adevărat puternici când e vorba de energie şi bogaţi în înţelepciune, dar până şi ei au limitele lor! Adesea, îngerii acţionează prin entităţi cu formă umană care au, totuşi, o capacitate supraumană - şi, prin ei, îngerii îşi pot îndeplini sarcina. De asemenea, există şi îngeri de nivel mai jos, care trăiesc în cadrul densităţii pământeşti.
Ei iau o formă umană şi servesc nevoile omenirii cu foarte
multă bunăvoinţă. 

Când cineva spune „E un înger", s-ar putea să aibă
dreptate absolută. E nevoie de protecţia şi îndrumarea lor - spre deosebire de Pământ,unde e o nevoie teribilă de serviciile lor ieşite din comun. Dar ei ne fac un mare serviciu - într-un mod diferit, dar esenţial. 
Muzica aflată în spatele expresiei „cor de îngeri" se datorează vibraţiilor energetice atribuite, uneori, fluturării aripilor îngerilor,în ciuda faptului că, în realitate, forma îngerilor este fără aripi, expresia este extrem de potrivită, deoarece ei sunt răspunzători de sunetele sferelor.

Un înger atribuit fiecărui individ este cunoscut drept îngerul păzitor sau păzitorul pragului. Fiecare persoană, indiferent dacă ea crede sau nu crede în existenţa îngerilor, are un înger păzitor ca protector principal, consumi şi nevăzut — ca ajutor.

SUZANA: Ingerii nu mai sunt numiţi şi spirite ghizi? 
MATEI: Uneori,da, însă nu este corect. Nu e unul şi acelaşi lucru. Spiritele ghizi sunt ajutoarele spontane şi temporare, care oferă sfat sau ajutor de specialitate. Ele sunt suflete neîntrupate, care au trăit multe vieţi în trupuri umane şi pot înţelege nevoile, tentaţiile şi problemele muritorilor, mult mai uşor decât îngerii de rang mai înalt, care nu au cunoscut niciodată limitările condiţiei fizice.
De exemplu, dacă cineva este în încurcătură, atunci când e vorba
de o aplicaţie complicată, un ghid care are cunoştinţe de electronică este contactat energetic printr-o chemare de „Ajutor!" care porneşte din voi şi este transmisă înspre eter, pentru a găsi o energie care să i se potrivească.
E clar că asemenea situaţie nu face parce dintre cele în care viaţa
este ameninţată şi căreia îi răspunde un înger păzitor - dar un ajutor care sa te facă să spui „Aha, acum am înţeles!" este deosebit de binevenit.
Mamă, am să-ţi dau un exemplu clar despre un ajutor recent pe
care tocmai l-ai primit. 
Când te împiedici şi nu găseşti o aranjare potrivită a segmentelor dintr-un material, nelămurirea ta ajunge la un suflet de aici care are o vastă experienţă în ale scrisului - şi, gata! Totul este clar!
Acest ajutor a venit de la ghidul potrivit acelui moment specific. Când îţi dai brusc seama că materialul la care lucrezi are o lipsă, tu răspunzi îndemnului meu de a ne întâlni puţin, pentru ca eu să pot dezvolta subiectul.
Lumina despre care ţi-am spus că este focalizată asupra lucrării
tale pentru a o publica, îşi are originea într-o multitudine de surse din acest tărâm şi de dincolo de el.
Pe un plan mai dramatic decât atât, adu-ţi aminte de clipa în care
era cât pe aci să faci un accident, după ce ai învăţat să conduci. îngerul tău păzitor, Gregory, i-a chemat pe îngeri să-1 ajute să dematerializeze atât automobilul, cât şi pe tine şi pe prietenii tăi, cu o fracţiune de secundă înainte să se întâmple ciocnirea. Când totul a fost în siguranţă, ei au transmutat energia ta şi a prietenilor tăi înapoi în densitatea voastră normală şi automobilul în masa sa normală - şi v-au re-materializat pe toţi.
SUZANA: E uluitor ce-mi spui, Matei! întotdeauna am crezut că
am fost în stare de şoc şi că de aceea nu am putut înţelege cum de nu ne-am ciocnit. încă sunt uluită de faptul că ştii atât de multe despre viaţa mea, în special lucruri de genul ăsta, la care nu m-am gândit de zeci de ani. Dar dacă avem atât de multe ajutoare binevoitoare, oare facem noi ceva important de unii singuri?
MATEI: Bineînţeles că faceţi, dar aveţi mult mai mult ajutor decât
vă daţi seama. Nu există nici o separare a sufletului de oricare dintre forţele care ajută - de genul, îngeri, spirite ghizi, cei iubiţi aflaţi pe acest tărâm,fiinţe de lumină din alte tărâmuri, Dumnezeu. Absolut orice ajutor ai avea nevoie, chiar dacă nu-1 ceri în mod conştient - sau cel pe care îl ceri cu ardoare pentru tine însuţi, sau pentru o persoană pe care o iubeşti - este înregistrat în acelaşi sistem divin de comunicaţie deschis tuturor.
Fie ele făcute în linişte sau cu voce tare, şi indiferent către cine sunt trimise, strigătele voastre urgente după ajutor ajung la Dumnezeu. In mod instantaneu, liniile auxiliare de unde de energie sunt direcţionate potrivit cu circumstanţele respective şi se oferă ajutor imediat.
Totuşi, ajutorul nu poate fi recunoscut întotdeauna. Poate că vă rugaţi puternic ca un prieten bun să se facă bine, dar el moare. Rugăciunea voastră nu a fost ignorată, dar s-a dat întâietate înţelegerii lui, făcută înainte de naştere. Răspunsul la rugăciune ar putea fi reprezentat de faptul că se obţine o forţă mult mai puternică emoţional şi o mângâiere mult mai mare, decât dacă nu te-ai fi rugat.

fragment - Matei, vorbeste-mi despre rai - S.W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.