duminică, 4 februarie 2018

Ingerii comunica telepatic cu noi


SUZANA: Tu eşti un înger acum, Matei?
MATEI: Mamă, ce întrebare! Doamne, NICI GÂND! îngerii nu
sunt acelaşi lucru cu oamenii neîntrupaţi, deşi unora dintre noi li se dă acest nume, fără să-1 merităm. îngerii sunt energii colective de lumină,nu-o multitudine de fiinţe umane individuale, cum suntem noi. Totuşi, ei pot să-şi împartă energia în curente separate având caracteristici de nersonaj, pentru a trăi o experienţă mai extinsă, sau a îndeplini misiuni speciale - exact aşa cum pot şi alte suflete colective. Ei trăiesc într-un amplasament de un tip diferit de al nostru, iar singurul lor scop este de a ocroti, de a ajuta şi de a alina, ori de câte ori este nevoie. Şi, tot în mod diferit de fiinţele umane, îngerii nu se separă spiritual de Unime.
Există însă şi asemănări între îngeri şi noi. Şi ei au nivele în tărâmul lor, aşa cum avem şi noi, iar ţinta lor şi a noastră este aceea de a ne întoarce la Creator. Atunci când sunt în postură de personaj, şi ei şi noi ne aflăm în trupuri eterice. Dar, ca şi noi, ei nu se află întotdeauna în trupul lor. De exemplu, ei sunt în spirit atunci când energia lor se află alături de cei care au nevoie de ajutor, dar care nu ar crede dacă ar vedea o formă de înger. Şi ei comunică telepatic ca şi noi şi sunt avertizaţi că e nevoie de serviciile lor, în acelaşi fel în care suntem şi noi - prin conexiuni energetice.
Tot aşa cum noi avem responsabilităţi şi învăţătură de asimilat
pentru evoluţia sufletului nostru, şi îngerii le au pe ale lor - prin atenţie sporită şi ajutor acordat sufletelor care le-au fost date în grijă. în general,ei participă mult mai activ decât noi în viaţa voastră. Contactul nostru spiritul cu voi se face numai prin invitaţie - atunci când vă gândiţi la noi - în timp ce îngerii au datoria constantă de a vă ajuta.
Nici ei şi nici noi nu avem aripi! Există unele relatări despre salvări
miraculoase, în care se vorbeşte despre imagini angelice cu aripi. în
asemenea ocazii, energia este atât de intensă, încât oamenii materializează o atmosfera în care ei văd cu adevărat trupurile eterice ale îngerilor, în asemenea momente, îngerii îşi pot pune aripi, dacă doresc - deoarece e sigur că pot face acest lucru - dar însuşi modul în care se aşteaptă să-i vadă oamenii aflaţi într-o asemenea stare de profundă emoţie,poate permite percepţia unor aripi, acolo unde nu există nici una.
SUZANA: Frecvenţa energiei se schimbă, atunci când oamenii
sunt la mare ananghie - şi ea este cea care aduce un înger în ajutor?
MATEI: Anticiparea nevoii este transmisă prin fluxuri energetice
către îngeri şi ei sunt imediat gata de a da ajutor.
Unii oameni ştiu când se află un înger în apropiere, deoarece prezenţa lui este semnalată printr-o aură strălucitoare, vizibilă celor care sunt sensibili la fluctuaţiile energetice. în situaţii în care le era ameninţată viaţa, mulţi oameni au fost salvaţi prin intervenţia îngerilor - conform cu drumul ales de acele suflete.
Dar dacă circumstanţele periculoase sunt în conformitate cu ceea ce trebuie să se întâmple - potrivit alegerii făcute de către suflet pentru acea viaţă - îngerii nu pot să se amestece. Atunci când oamenii mor în condiţii cumplite sau prin violenţă, asta nu înseamnă că îngerii nu sunt cu ei în timpul acestor momente grele - ci, mai degrabă, că îngerii trebuie să respecte lecţiile alese de către suflet, care includ aceste experienţe.
Aceşti emisari angelici ai lui Dumnezeu oferă îndrumare spirituală blândă, mângâiere şi iluminare în cadrul alegerilor pe care le-aţi făcut înainte de naştere, dar ei nu iau decizii şi nici nu dau indicaţii. Chiar dacă sunt atât de apropiaţi de voi încât cunosc detaliile activităţilor, gândurilor şi problemelor voastre, lor nu li se permite să se opună liberului vostru arbitru, mai mult decât li se permite familiilor voastre de aici.
Totuşi, îngerilor li se permite să uşureze acea suferinţă mentală
sau emoţională care este atât de cumplită, încât mintea omenească nu mai poate funcţiona raţional. Aceasta nu înseamnă că intervin în viaţa voastră, ci o fac din compasiune şi gândire sănătoasă. Expresii cum ar fi „a-şi pierde controlul" sau „a-şi ieşi din minţi" sunt corecte în acele momente, deoarece îngerii preiau conducerea în timpul în care voi sunteţi absenţi.
Ei oferă acea zona liberă binecuvântată, aflată între raţiunea oamenilor şi funcţionarea iraţională. Dacă n-ar exista tamponul angelic între comportamentul controlat şi disperare, sau între socoteli greşite şi rezultatele obţinute, multe vieţi fizice ar fi mai scurte decât clauza de longevitate prevăzută în înţelegerile făcute înainte de naştere

fragment din cartea - Matei, vorbeste-mi despre rai - Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.