vineri, 1 decembrie 2017

Juramintele din alte vieti


A
veţi întotdeauna sentimentul că nu aveţi succes în plan financiar? Relaţiile dumneavoastră par să aibă întotdeauna unele probleme de care nu puteţi scăpa? Jurămintele prin care vă obligaţi să rămâneţi sărac, să nu vă căsătoriţi ori să suferiţi, făcute în vieţile trecute, s-ar putea să fie vinovate de asta. Din nou, indiferent dacă credeţi sau nu în vieţile trecute, nu vă poate afecta, ba chiar v-ar putea ajuta, să anulaţi jurămintele pe care s-ar putea să le fi făcut.

Iată câteva afirmaţii puternice pentru înlăturarea efectelor unor astfel de jurăminte. Cu alte cuvinte, trebuie să le acordaţi cea mai mare importanţă atunci când le spuneţi şţ să nu le consideraţi doar simple vorbe. Spuneţi fiecare din afirmaţiile următoare de două ori, fie în gând, fie cu voce tace, dar cu convingere:

Prin aceasta rup toate jurămintele de sărăcie pe care le-aş fi putut face în oricare din vieţile mele trecute şi cer ca toate efectele acelor jurăminte să fie înlăturate atât în trecut, cât şi în viitor.

Prin aceasta rup toate jurămintele de suferinţă pe care le-aş fi putut face în oricare din vieţile mele trecute şi cer ca toate efectele acelor jurăminte să fie înlăturate atât în trecut, cât şi în viitor.

(Notă: Nu spuneţi următoarea afirmaţie dacă aţi ales, în această viaţă, să rămâneţi celibatar / celibatară):

Prin aceasta rup toate jurămintele de a rămâne necăsătorit( ă), pe care le-aş fi putut face în oricare din vieţile mele trecute şi cer ca toate efectele acelor jurăminte să fie înlăturate atât în trecut, cât şi în viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.