miercuri, 6 decembrie 2017

Invitati Ingerul vostru sa lucreze cu voi!



Ingerii Pazitori sunt destinati nu doar fiecarei fiinte umane, ci tuturor locuitorilor pamantului. Ei stiu exact de ce aveti nevoie pentru dezvoltarea voastra, ei cunosc scopuldivin al vietii voastre si agenda voastra este agenda lor. Ingerii Pazitori nu-si parasesc NICIODATA locul lor de la nastere pana la moarte, nu are importanta ce greseli faceti!Ca si Dumnezeu/Dumnezeita, ei va iubesc nu are importanta ce faceti. 
Cand oamenii se incarneaza pe pamant, noi venim aici fara amintiri, cine suntem si de unde venim. Ni s-a dat libertatea de a alege. Ingerii nostri Pazitori ne pot oferi indrumare si iubire, insa este in functie de vointa noastra libera, daca ii ascultam sau nu. Asa cum va puteti imagina, adesea, oamenii negativi nu asculta de Ingerii lor Pazitori.

Cum Va Conectati cu Ingerii Vostri

Trebuie sa cereti ajutor Ingerilor vostri Pazitori, chiar daca ei stationeaza permanentlanga voi. Ingerii vor sa ne ajute, dar nu pot sa ne ajute daca nu le cerem. 

O lege universala care uneste ingerii mentioneaza, "Ingerii nu vor interfera cu viata umana, decat daca li se va cere, cu exceptia unei urgente in care este amenintata viata".Invitati Ingerul vostru sa lucreze cu voi! Spuneti-i ca este bine venit, astfel va fi mai usor pentru voi de a lucra impreuna! 

Acest fapt va da mare pret vietii voastre. Ingerul vostru nu este o zana de botez sau o "masina cosmica de distribuit articole de larg consum". Ei pot sa ne ajute in multe moduri, care adesea sunt privite ca si coincidente.

Cum Comunica Ingerii cu Noi?

Ingerii ajuta prin comunicarea directa, daca sunteti capabili sa receptionati sau indirect prin semne (de exemplu, o carte pe care ei o simt ca ar trebuie sa o cititi, poate cadea de pe raft, in calea voastra). Fara vreun motiv, puteti avea dorinta de a contacta pe cinevasau de a merge undeva. 

Ei pot trimite informatii prin vise si ca energii comprimate carese dezvaluie dupa un timp – veti avea o cunoastere, dar nu veti fi capabili sa o exprimati prin cuvinte sau sa o explicati un timp, pana cand piesele de puzzle se aduna la un loc. Ei pot sa va trimita energii de vindecare de nivel foarte inalt si vindecare. Daca veti fi capabili sa simtiti energiile subtile, le veti percepe ca pe o caldura sau pulsatii de energii zumzaitoare prin corpul vostru.Dupa ce cereti ajutor de la Ingerul vostru , observati repetarea de cuvinte, pe care le puteti vedea, auzi sau gandi. Observati tipare repetate prin auzirea unui cantec, observarea unei etichete neobisnuit de mari sau un prieten care repeta inconstient acelasi mesaj, pe care Ingerul vostru vi-l ofera. Insistati sa intrebati, pana cand veti simti ca ati inteles complet raspunsul. Doreen V.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.