marți, 8 august 2017

Sfaturi pretioase in dragoste


Draga Selena,

Esti inca pui, nu te ingrijora, o sa vina si vremea sa nu mai dai inapoi cand cunosti un baiat, o sa stii exact cine e vrednic sa-ti fie sot. Deocamdata faci foarte bine ca te centrezi pe cariera si pe cresterea ta spirituala. Cu timpul, vei ajunge in situatia in care sa alegi tu si nu doar sa te lasi aleasa. Ca baiatul respectiv e mai bogat… nu are nici o relevanta in a stabili cine e mai pretios. In fata lui Dumnezeu averea nu conteaza.

Nu te lasa influentata de vise si vedenii, nu toate sunt de la Dumnezeu. Nu iti trasa tipare, e posibil ca viitorul tau sot sa fie brunet si sa umble in alt colt de lume in momentul asta, dar daca Dumnezeu a gatit ceva pentru voi, 7 ani cu opinci de fier veti umbla unul dupa altul si tot impreuna veti fi.

Nu te risipi in asteptari si cautari ale barbatului ideal pentru tine, ci straduieste-te sa intelegi exact cine esti. S-ar putea sa descoperi ca esti un om mai valoros decat fetele frumoase si bine imbracate care conduc cate o masina de lux, ca un barbat cu bani are valori marunte fata de altul care are iubire sau ca, dimpotriva, barbatii fara bani nu ofera garantia unei iubiri curate. Am intalnit destui barbati „smeriti” chipurile pentru situatia lor financiara nu prea sclipitoare si care de fapt purtau in suflet o ranchiuna ucigatoare. Asta e situatia cea mai rea: sarac in portofel si sarac si in suflet. Exista si bogati buni, dar daca standardul lor le interzice sa ia in calcul o partenera mai saraca material, nu pot fi numiti oameni buni.

Oricum, dupa calculele mele, mai ai destul timp sa iti dai seama ce cauti. Visele premonitorii trebuiesc ignorate pana la adeverire. Abia atunci cand evenimentele confirma visul vei putea avea certitudinea ca a fost o premonitie. Pana atunci, ai grija de sufletul tau si de devenirea ta ca om. Iubeste-l pe Dumnezeu si El te va lumina de fiecare data.

Cu drag,
Igalis

Sursa igalis.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.