vineri, 4 august 2017

Feng Shui in casa ta


Daca iti doresti sa decorezi casa, ori biroul in functie de culorile tale preferate, gandeste-te ca acestea pot avea efecte importante asupra ta, din punct de vedere Feng Shui. Pentru a atrage energii pozitive, gandeste-te la elementul Feng Shui pe care il doresti in activitatea ta. Indiferent ca e vorba despre Metal, Apa, Foc, Pamant sau Lemn, arta Feng Shui te ajuta sa-ti alegi noile culori in functie de dispozitia pe care o ai, urmarind in acelasi timp atragerea cat mai multor situatii favorabile tie. 


Pentru a te bucura de pasiune si o energie de lucru cat mai mare, orienteaza-te catre foc. In traditia Feng Shui, focul este reprezentat de culorile rosu, portocaliu, mov, roz si galben. E recomandabil sa folosesti aceste colori in partea de sud, nord-est si sud-vest, aceste directii fiind corespondente energiilor apartinand elementului foc si pamant. Pentru stabilitate si evitarea conflictelor in relatiile cu persoanele din jurul tau, arta Feng Shui recomanda elementul pamant, simbolizat de galbenul deschis si bej. Fiind un element central, alege dispunerea acestor colori intr-un spatiu frecventat de cat mai multi apropiati ai tai. 

In traditia Feng Shui, metalul este elementul care atrage de partea ta energiile optime pentru ca tu sa iti duci actiunile la bun sfarsit cu precizie si eficienta maxima. Fiind un element corespunzator vestului si nord-vestului, maestrii Feng Shui iti recomanda sa te orientezi catre culori precum alb si gri. Ai parte de vitalitate si prosperitate aducand elementul Apa in spatiul tau intim sau la serviciu. Ca si directie, nordul e corespunzator apei. In privinta culorilor, expertii Feng Shui iti recomanda sa te alegi negru si albastru, in orice nuanta preferi. 


Pentru persoanele care au probleme de sanatate si isi doresc o viata cat mai linistita, arta Feng Shui vine in intampinarea dorintelor tale, promovand Lemnul ca si element principal. Corespunzator estului si sud-estului, Lemnul iti poate aduce armonie pe plan personal daca te orientezi dupa decoratiuni care includ maroniu si verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.