joi, 3 august 2017

Clopoteii de vant atrag norocul si prosperitatea


CLOPOTEII DE VANT:

Clopoteii de vant sunt niste tuburi de diverse marimi si grosimi, confectionati din metal, ceramica sau lemn sau alte materiale rezonante, care produc sunete in bataia vantului. Au scopul de a restabili armonia si vitalitatea mediului in care sunt amplasati. Atrag norocul si prosperitatea, activeaza zonele mentionate pe harta Ba-Gua sau scad influentele unor zone cu efecte negative: colturi, grinzi. In arta Feng Shui, toate obiectele care produc sunete (diapazon, boluri de metal sau de cristal, clopotei, gonguri, talgere) au rolul de a atrage energiile pozitive si de a le imprastia pe cele negative. Orientalii aseaza clopoteii in gradina, in veranda, in fereasta, fiecare adiere de vant declansand un sunet placut.

Amplasati clopotei de vant in ferestre, pe balcon, in holul de la intrare, in camera copiilor sau in orice alta incapere in care locuiti frecvent. Este de asemenea indicat sa fie asezati in colturi in care de obicei se poate acumula energie chi - unghere intunecate, depozite, debarale.

Sunetele pure, vibrante, ca cele produse de aceste obiecte, clarifica si purifica mediul, imprastie acumularile de energie chi din zonele in care sunt amplasati clopoteii, restabilind armonia energetica in incapere. Sunetul clopoteilor reduce surplusul yang din incapere pentru a intra in armonie cu energia yin. Clopoteii sunt acordati pe divese game si tonalitati - acute sau joase - cu un numar variat de tuburi. Cel mai pur si mai penetrant sunet este asigurat de clopoteii tubulari din metal, care nu isi pierd claritatea sunetului cu timpul. Alegeti clopoteii cu sunet pur, acordat pe lungimea dv. de unda - urmariti sa va placa sunetul lor atunci cand ii cumparati, nu luati clopotei cu sunete la care nu rezonati (prea inalte, prea joase, prea stridente etc).

Pentru a va asigura o permanenta echilibrare energetica in incapere, produceti periodic sunete cu ajutorul clopoteilor prin toata incaperea, prin colturi, prin ungherele inaccesibile, prin dosul mobilelor sau prin zonele ascunse.

RECOMANDARI PENTRU FOLOSIREA EFICIENTA A CLOPOTEILOR DE VANT

Numarul tuburilor este important in arta feng shui. Clopoteii cu 4, 6, 8, 18 tuburi atrag norocul. Pentru eliminarea energiilor negative sunt recomandabili clopoteii cu 5 tuburi. Exista mai multe variante de clopotei de vant: din metal, bambus, portelan, cristal etc. Este recomandabil ca in incapere - in interior - sa amplasati clopotei din metal sau ceramica - iar in exterior - clopotei din bambus.

Clopoteii metalici sunt recomandabili pentru zonele de nord, nord-vest si vest.

Clopoteii metalici asezati in nord activeaza zona carierei. Nu amplasati clopotei din metal in colturile reprezentate de elementul lemn.

Clopoteii din bambus sunt recomandabili pentru sud, sud-est si est.

Clopoteii de lemn asezati in coltul de sud activeaza zona faimei.

Clopoteii din ceramica sunt recomandabili pentru zona de sud-vest, nord-est si centru.

Clopoteii ceramici asezati in vest activeaza zona copiilor, iar in nord-vest - zona relatiilor.

Clopoteii albastri asezati in mijlocul peretelui de nord al incaperii activeaza zona carierei.

Clopoteii verzi in coltul de sud-vest al casei sau biroului atrag si mentin succesul financiar, iar acasa - mentin un nivel constant al veniturilor.

Clopoteii rosii in mijlocul peretelui de sud al biroului atrag si mentin faimei afacerii dv., publicitatea, reputatia, recunoasterea, clientii.

Clopoteii argintii sau albi asezati la mijlocul peretelui de vest al biroului atrag si mentin un flux constant de idei la locul de munca, iar acasa - atrag sansele de a avea copii sau mentin o buna comunicare cu copiii.

Clopoteii roz sau rosii asezati in coltul de sud-vest al casei atrag sau mentin dragostea si armonia in cuplu iar la serviciu - buna intelegere si armonia intre colegi.

Clopoteii albastri sau verzi asezati la mijlocul peretelui de est al camerei atrag sau mentin o stare de sanatate buna a membrilor familiei.

Clopoteii albi, negri sau gri asezati in coltul de nord-vest al incaperii atrag sau mentin protectorii si colaboratorii de incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.