miercuri, 7 iunie 2017

Vindecare cu sarea binecuvantata


3.Cum se binecuvanteaza si se purifica sarea

Se personalizeaza sarea la vibratia fiecaruia, ritualurile sunt mai puternice daca sarea este personalizata.

Cum se face ?

1.Pachet de sare nou de fiecare data cand se termina sarea, se cumpara alta. Sarea personalizata nu se foloseste in bucatarie, se va tine separat intr-un recipient de plastic cu capac.
2.Camera – la o masa aceeasi de fiecare data cand faceti ritualurile – se sta in picioare – se deschide capacul de la recipientul de sare.
3.Relaxare pe toate planurile si vizualizarea sarii intr-o lumina aurie, stralucitoare, se spune cu voce tare”Tatal nostru care esti in ceruri, Sfinteasca-se numele tau, vie imparatia ta si faca-se voia ta, precum in cer asa si pe Pamant. Da-mi mie, Doamne tot ce trebuie pentru a-mi putea trai viata din plin.Purifica aceasta sare si fa ca uriasa ei putere sa lucreze pentru mine, pentru implinirea dorintelor mele.Amin !
4.Ganditi-va la ce va doriti ! Multumiti lui Dumnezeu si puneti capacul la sare.

Vindecare

1.Vas apa calduta, burete curat, nou-nout
2.Camera magica, vas cu apa + burete in centrul mesei, sarea la margine.
3.Cu mana stanga + sare in apa – se dizolva - cu buretele inmuiat in apa.Cu voce tare “Sarea nu putrezeste, sarea nu moare, sarea numai purifica. Cu aceasta apa binecuvantata, imi spal durerea si boala care ma chinuie”
Dupa, stoarceti-l si treceti-l peste zona dureroasa.Repetati de 3 ori, va intindeti pe jos, meditati 15 minute la sol.
Repetare de 3 ori – 3 zile diferite.

P.S. Pentru rezultate mai bune, e bine sa purificati apa inainte, modul in care o purificati, o gasiti in Apa purificata de pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.