luni, 5 iunie 2017

Ritual pentru protejarea casei de farmece


De multe ori auzim mobila in casa cum trozneste si ne spunem ca “se aseaza”. Sau ne cad diverse obiecte din mana fara nici o explicatie ori chiar nu mai gasim anumite lucruri. Mai mult, uneori avem impresia ca nu suntem singuri in camera si traim niste senzatii stranii, de frig si frica, in acelasi timp. Asta nu ar fi nimic, dar, din senin nu-i mai suportam pe ceilalti membri ai familiei si ne certam cu ei din te miri ce. 


In astfel de cazuri important este sa ne pastram mintea limpede si sa nu facem lucruri pe care, mai târziu sa le regretam. Primul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa ne curatam casa de eventualii musafiri invizibili, nepoftiti si sa avem grija ca, pe viitor, usile si ferestrele sa ramana bine zavorâte in fata dusmanilor nevazuti.

Pe un stergar alb desenati un cerc si doua patrate incluse, ca in figura 2. In mijloc, desenati o cruce. Luati un vas nefolosit pana atunci si puneti in el niste aghiazma luata de la biserica. Vasul puneti-l pe stergar si apoi aprindeti 3 lumanari care sa incadreze cercul – o lumânare jos si doua sus. Spuneti: “ Chem spiritele superioare ale Universului sa-mi protejeze casa de rele. Toate spiritele si fortele negative vor parasi aceasta casa cu ajutorul puterii Crucii, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.” La sfârsitul fiecarei propozitii, cu un crucifix (de lemn sau de metal), faceti semnul crucii deasupra vasului.

Bagati degetul aratator in aghiazma si faceti-va cruce cu lichidul pe incheieturile mainilor - partea de deasupra - si pe frunte. Este important acest lucru pentru ca, in partea finala a ritualului sa nu va poata atinge nici una din fortele existente in casa si pe care vreti sa le goniti. Dupa ce lumanarile au ars complet, luati vasul si tineti-l de noaptea pâna a doua zi dimineata la capul patului, in camera unde dormiti. A doua zi luati aghiazma si puneti-o la radacina unei plante din casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.