joi, 1 iunie 2017

Iubirea dincolo de timp



Atunci cand copiii vor fi instruiti sa aprecieze ce inseamna valoarea si cum sa imparta cu altii - odata deveniti adulti vor decide dreapta masura si le vor permite si altora sa decida liber.

Ca urmare ei vor intra intr-o casatorie in care comuniunea fireasca cu partenerul va fi ceva normal. Atunci ei vor fi oglinzi ale divinitatii unul pentru celalalt si impreuna vor atinge mai repede evolutia spirituala. In acest caz casatoria lor este cu adevarat binecuvantata si fara indoiala va rezista.

Contrar opiniei societatii, o casatorie religioasa sau una omeneasca, legala, nu este sortita sa dureze vesnic. Nici chiar lagatura intre suflete pereche nu este sortita sa dureze vesnic.

O adevarata casatorie sau legatura intre suflete pereche dureaza atata timp cat ambii parteneri vibreaza la unison si se indreapta in aceeasi directie. Adevaratii parteneri sau suflete pereche trebuie sa depuna un efort constant pentru ca relatia lor sa fie incontinuu proaspata si noua. In acest fel casatoria lor sfanta va fi o bucurie si nu o corvoada. Ambii parteneri trebuie sa se deschida unul fata de celalalt, sa impartaseasca de buna voie intimitatea si sa-si permita lor insisi sa fie liberi spiritual.



O casatorie adevarat e ca o tufa de trandafiri puternica si sanatoasa, pe care cresc incontinuu boboci noi si proaspeti care devin flori minunate si frumos mirositoare. Intr-o casatorie adevarata este necesara multa atentie si grija pentru a crea tot timpul, de-a lungul anilor, boboci si flori minunate. Astfel casatoria va decurge firesc, va fi pastrata cu dragoste, va fi fericita si de durata. O casatorie adevarata se realizeaza prin impartasire, daruire si iubire consecventa. Aceasta nu va fi o iubire conditionata, ci una neconditionata, adevarata, o iubire care permite celuilalt partener (sot) sa vina si sa plece dupa dorinta, fara ca dragostea sa fie amenintata.

Daca unul din cei doi parteneri isi mareste sau isi micsoreaza pulsatia propriei vibratii sau frecventa proprie a luminii dincolo de zona de compatibilitate a celuilalt, casatoria ia sfarsit in mod natural. Atunci intre cei doi nu mai exista armonie si legatura naturala. La timpul potrivit cuplul care nu mai functioneaza se va desparti si pe plan fizic.
In final natura castiga, oricat ar cauta societatea sa pastreze controlul si sa impuna o falsa casatorie printr-o lege rigida.


Casatoria adevarata se bazeaza pe iubirea adevarata si nu are la baza sexualitatea sau relatiile trupesti. Iubirea adevarata nu este retinuta, ea este impartasita si nu se bazeaza pe nevoia disperata de validare a sinelui. Imaginea despre sine este destul de deformata daca ai nevoie de altcineva pentru a-ti demonstra sau dovedi ca esti vrednic sa fii iubit. Cei doi parteneri aleg pur si simplu liber, exprimandu-si preferinta de a fi impreuna. Aceasta legatura este sacra, cei doi se simt bine si se bucura ca sunt impreuna.

Doua entitati umane pline de iubire si daruire pot rezolva orice . Fericirea ne elibereaza de sentimentele negative, fericirea invinge toate obstacolele.

Russ Michael - Sufletul pereche te cheama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.