sâmbătă, 3 iunie 2017

Cand suntem atenti la soaptele Universului


Mulţi oameni sunt adesea foarte curioşi să ştie de ce ei continuă să atragă aceleaşi lucruri din nou şi din nou. Ei sunt absolut siguri că nu emit nimic negativ, şi cu toate acestea, în anumite domenii din viaţa lor, experienţele negative continuă să apară. Aceasta se petrece pentru că ei emit vibraţii negative în mod neintenţionat, pur şi simplu observând ceea ce li se întâmplă. 

De exemplu, atunci când vă deschideţi portmoneul şi nu vedeţi nici un ban, prin simplul fapt de a observa că nu vedeţi nimic acolo, emiteţi o vibraţie de lipsă, teamă sau ceva asemănător. Deşi nu faceţi acest lucru cu bună ştiinţă, legea atracţiei pur şi simplu răspunde vibraţiei voastre şi vă aduce ceva corespunzător. Ea nu ştie ce fel de acţiune, pe care o realizaţi, vă face să generaţi această vibraţie negativă. Poate că voi vă amintiţi, sau vă prefaceţi, sau visaţi cu ochii deschişi, sau, ca în acest caz, pur şi simplu observaţi un fapt.

Chiar dacă nu sunteţi conştient de aceasta, de fapt perpetuaţi „cercul realităţii". Legea atracţiei va răspunde vibraţiei voastre, fie ea pozitivă sau negativă, amplificându-o. Este important să înţelegeţi că legea atracţiei există deja în viaţa voastră, fie că o înţelegeţi sau nu, fie că vă place sau nu, fie că voi credeţi că există sau nu. Dacă vă place ceea ce observaţi, atunci bucuraţi-vă de acest lucru, căci sărbătorindu-l, veţi primi şi mai mult. Dacă nu vă place ceea ce vine către voi, atunci este timpul să pătrundeţi în mod deliberat în tainele legii atracţiei, astfel încât să puteţi să opriţi atragerea lucrurilor pe care nu vi le doriţi şi să începeţi să atrageţi ceea ce vă doriţi. Sau, cu alte cuvinte, să învăţaţi atracţia deliberată.

Amintiţi-vă întotdeauna ca, indiferent care este vibraţia pe care o emiteţi, legea atracţiei o va amplifica.



Puteţi să vă daţi seama în fiecare moment dacă ceea ce emiteţi este pozitiv sau negativ, identificând sentimentele pe care le aveţi. Aceste sentimente vă fac să emiteţi vibraţii, şi în această lume „vibratilă" există doar două tipuri de vibraţii: pozitive şi negative.   Puteţi să vă re-ajustaţi vibraţia, de la una negativă la una pozitivă, prin simpla alegere a altor cuvinte şi a altor gânduri. Este tot aşa de uşor şi rapid, cum este să te întrebi: „Deci, ce anume îmi doresc?" Repet, atunci când vorbiţi despre ceea ce nu vă doriţi şi apoi vorbiţi despre ceea ce Vă doriţi, cuvintele se schimba. Nu puteţi emite decât o vibraţie odată, de aceea, atunci când cuvintele se schimbă, şi vibraţia voastră se va schimba. Pe scurt, pentru a vă re-ajusta vibraţia, este nevoie doar să schimbaţi cuvintele pe care le folosiţi şi gândurile pe care le aveţi.  


Legea atracţiei nu îşi aminteşte ce vibraţie aţi emis voi acum cinci minute, cinci luni sau cincizeci de ani. Ea doar răspunde vibraţiei pe care o emiteţi chiar in clipa aceasta şi vă aduce ceva corespunzător ei.

Pentru a sti daca emiteti vibratii pozitive sau negative, este de ajuns sa priviti in jurul vostru, la rezultatele pe care le obtineti in orice domeniu al vietii. Ele sunt o reflectare perfecta a ceea ce emiteti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.