vineri, 12 mai 2017

Terapie angelica pentru cei care s-au sinucis



1.Aprindeti candela sau o lumanare de preferinta alba sau verde (culoarea verde reprezinta vindecarea) si incepeti sa va rugati.

2.Veti lucra cu 2 arhangheli, Mihail si Rafael din doua motive, iertarea si taierea legaturilor emotionale.

Veti citi urmatoarele rugaciuni de cate ori simtiti nevoia.

"Scump arhanghel, Mihail, te rog sa vii si sa ma ajuti, taie orice legatura care ma mai leaga emotional sau fizic de persoana care a plecat dincolo...se pronunta prenumele.In numele lui, iti cer iertare pentru gestul pe care l-a facut si daruieste-mi linistea, atat mie, familiei si celor care l-au indragit.Iti multumesc"

"Arhanghel Rafael am nevoie de vindecarea ta pe toate planurile, in legatura cu .........Te rog sa ceri iertare in fata parintelui ceresc, pentru tot ce a gresit aceasta persoana in aceasta viata.Iti multumesc.


A.Personal, nu sunt de acord cu purtarea Bisericii fata de cei care se sinucid. Nu in acest mod, vor pedepsi si evita sinuciderea.
Vezi cazul Madalinei Manole (in timp se va demonstra ca a fost crima, nu sinucidere), sunt curioasa ce atitudinea va avea Biserica cand se va comunica oficial acest lucru. 
Vin in intampinarea celor care sufera din cauza pierderii persoanelor dragi prin acest mod de renuntare la viata si nu stiu ce sa mai faca.
B.Nu ii judecati pe cei care aleg acest mod de-a parasi lumea, fiecare venim programati cu timpul pe care il petrecem pe Pamant.
Plecam cand ni se termina timpul in diferite moduri. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.