miercuri, 17 mai 2017

Protectia psihica din timpul noptii



Pentru cei care cred ca atacurile energetice pot avea loc numai ziua, va inselati, cel mai usor se ataca noaptea pentru ca, atunci oamenii dorm si sunt mai vulnerabili la asa ceva. Urmatoarele metode de protectie sunt pentru cei care vor sa se puna la adapost impotriva celor care trimit energie negativa in timpul noptii.

1.Ardeti o lumanare parfumata, de culoare verde sau albastra in camera inainte de a adormi. Culoarea verde-albastra e cea mai buna protectie pentru ca, reprezinta culoarea arhanghelului Mihail.

2.Puneti un pahar cu apa limpede pe noptiera, fara a-l acoperi. In India exista obiceiul ca paharele cu apa sa fie acoperite cu un capac indiferent de situatie. Nu este intamplator. Este o protectie impotriva energiei negative, nu numai a murdariei care ar putea ajunge in pahar. Rugati-va ca energia negativa sa se stranga in apa de langa dvs. Fireste ca, dimineata o veti arunca si in niciun caz nu se bea din aceasta apa pregatita ca protectie.

3.Daca ati citit articolul despre binecuvantarea sarii, bine ati facut, pentru ca acum aveti nevoie de acea sare. Se ia intre degete cateva granule de sare si le presarati in colturile patului. Ea va fi o protectie sigura impotriva atacurilor energetice si a cosmarurilor !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.