duminică, 9 aprilie 2017

Uriel, arhanghelul Nordului


Uriel este dispus să vă dea pace și iubire în orice moment aveți nevoie de ea. Din acest motiv, Uriel este probabil cel mai accesibil din arhangheli, aducând armonie și pace sufletească chiar și celor mai dificile tipuri de situații. 

Veți găsi că este foarte benefic să stabiliti o relație cu Uriel. Oamenii imi spun  că trebuie să fi extrem de evoluat spiritual ca sa comunici cu un înger sau arhanghel. Nu este cazul. Eu cred că oricine poate face o conexiune la tărâmurile spirituale, în cazul în care doreste sincer. Tot ce trebuie să faceți sa nu te mai gandesti la ego-ul tău, sa iti linistesti mintea și trimite un mesaj către îngerul pe care doriți să il contactați. Când deveniți conștienți de prezența spirituală, vorbiti deschis, onest, cu sinceritate. 

Puteți fi siguri că solicitările dumneavoastră vor avea răspuns. 

Cum luati legatura cu Uriel ?

Cercul de Protecție

Cercul de protectie poate fi creat imaginar sau puneti niste cristale ca un cerc in jurul vostru, in partea de Nord care apartine lui Uriel.
Odată ce cercul a fost creat, puteți face orice doriți în interiorul acestuia, încrezător ca sunteți protejat și în condiții de siguranță. Dacă știi unde sunt cele patru directii cardinale, multumiti arhanghelilor din fiecare direcție: Est: Rafael, Sud: Mihail, Vest: Gabriel, Nord: Uriel. 

Meditaţie

Găsiți un loc liniștit, unde nu veti fi deranjat timp de cel puțin treizeci de minute. 




Respirati adânc și expirați încet. În mintea ta, imagineaza-ti ca stai într-o grădină frumoasă. Este amurg, în timp ce va bucurati de mirosul plăcut al florilor frumoase, care sunt în jurul tău. Este plăcut, cald,te simti relaxat și mulțumit.Te uiți la soarele care dispare încet peste orizont. Observati o flacara care arde intr-o mana, nu este mana voastra. Știți că acesta este simbolul lui Uriel, și că flacăra este focul iubirii.Acesta este darul lui Uriel pentru omenire, o flacără de iubire care poate oferi vindecare emoțională și liniște sufletească ori de câte ori aveți nevoie de ea.



Rugaciune catre arhanghelul Uriel

"Multumesc arhanghel Uriel pentru ca imi aduci linistea sufleteasca si vindeci emotional orice situatie dificila din viata mea. Te rog,ajuta-ma sa rezolv urmatoarea problema si spuneti problema, fiecare ce are ........Trimite-mi un semn ca esti alaturi de mine in rezolvarea ei. Amin."

Iesiti din meditatie, cand ati terminat de comunicat cu arhanghelul si multumiti cu incredere, ca situatia voastra este deja rezolvata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.