vineri, 28 aprilie 2017

Terapia vindecarii



1.Bolile, nu sunt date ca pedeapsa pentru pacatele noastre, asa cum cred unii. Corpul uman este un templu care trebuie respectat si ingrijit, altfel se distruge asa cum o casa e lasata in paragina. Multi spun ca, in momentul bolii ne amintim de Dumnezeu, dar oare nu ne amintim de el si in momentele bune ? Sunt oameni care multumesc lui Dumnezeu si cand le merge bine. Asa ar fi normal.

2.In ultima vreme sunt intrebata de diverse boli,iar unii din voi nu acceptati ca va trimit la medic. Sunt psiholog si respect unii medici, care isi fac cu adevarat datoria fata de pacienti, sunt putini, dar sunt. Uneori Dumnezeu lucreaza si prin medici pentru vindecare. Minunile vindecarii pot avea loc fara medici, in momentul in care Dumnezeu decide acest lucru. Unii medici, recunosc ca, nu depinde numai de ei, vindecarea unui pacient.E vorba de medicii deschisi la minte, evoluati spiritual.

3.Anumite ritualuri prezentate de mine pe blog, indeplinesc dorintele, pana la un punct. Daca nu va indeplinesc dorintele, nu inseamna, ca nu functioneaza. E vorba asa cum am mai spus pe blog de mai multi factori, timpul divin, drepturile divine, reincarnari, etc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.