joi, 6 aprilie 2017

Intrebarile si raspunsurile potrivite


Voi veni în întâmpinarea voastră cu răspunsuri la întrebările primite de la cei care mi-au solicitat ajutorul.

1.Dacă ritualurile folosite sunt eficiente ?

Răspuns Da, sunt eficiente, dacă le faceți așa cum sunt explicate, aveți răbdare și credeți în ceea ce ați cerut. 

2.De ce uneori acestea nu va aduc împlinirea dorințelor?

Răspuns Pentru că uneori Universul nu va da imediat ce ați cerut sau nu este timpul divin pentru asta. Depinde ce cereți și cum cereți. Totul trebuie să fie pentru binele vostru, însă fără a face rău cuiva. Neîncrederea este un alt motiv serios că și gândurile negative.

3.De ce unii au rezultate și pe când alții nu ? 

Răspuns Aceia care au rezultate, fac un minimum de efort în realizarea dorințelor fie prin rugăciunea proprie, efectuarea corectă a ritualurilor, etc. Au VOINȚA + CREDINȚA + RĂBDARE. Răbdarea este esențială în realizarea a tot ce va doriți.

4. De multe ori cârcotașii au spus despre anumite ritualuri, rugăciuni, formule de consacrare, afirmații că nu funcționează 
când nu primesc ceea ce vor. Vina este exclusiv a lor, pentru că de la început nu au crezut în ceea ce citesc, îndoiala este o armă puternică în ruinarea împlinirii dorințelor. Nu pierdeți timpul să faceți ceva în care nu credeți.

5.Mi s-au cerut lucruri imposibile, să intervin în viață unora, să schimb oamenii, etc, să fac într-un cuvânt ceea ce îmi este interzis. Să calc liberul arbitru al fiecăruia. Va lămuresc că NU VOI FACE NIMIC care să ducă la distrugerea vieții altcuiva cu prețul fericirii unora. Nu vreau și nu sunt la dispoziția nimănui de genul acesta. 

6.Pe drumul evoluției mele spirituale, am întâlnit oameni fără scrupule care au folosit cunoașterea în a obține bunuri personale, în furtul soțului/soției altcuiva, în atacul propriilor maeștri pentru a le demonstra cine e mai puternic, etc. Fiecare plătește pentru ceea ce face, cu siguranță, însă până atunci suferă cineva.

7.Pentru cei care au har, daruri primite, puteri deosebite, folosiți-le pentru a face bine, nu pentru interese egoiste. Într-o perioada am făcut voluntariat la un centru de copii autiști și foloseam tot ce știam pentru binele acestor copii. 

Să știți că îngerii vin să va ajute cu adevărat, dacă nu va pierdeți răbdarea în a obține rezultate în lucrul cu aceștia. Binecuvântări tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.