luni, 10 aprilie 2017

Îngerii creativității



Afirmatie: „Energia creativă curge pentru mine si pot sa imi exprim sentimentele!"

Acesti îngeri ne ajută să canalizam forța noastră de viață în acte creative care aduc muzica, culoare și forma în existența noastră. Ei ne binecuvânteaza să fie belșug creativ în tot ceea ce facem.

Funcția angelică: Pentru a ghida creativitatea noastra, să înflorească.

Ei te pot ajuta să fii creativ cu viața ta; exprimă-te bine în tot ceea ce faci; recunoaște darurile creative care provin din Sursa

Veghează asupra darurile noastre creative și ne ajută să ne dezvoltăm sa ne exprimam. Ne oferă oportunități de a extinde orizonturile noastre personale. Ne încurajează să facem din lumea care ne inconoara un loc mai frumos și plin de bucurie. Sunt îngerii care stimulează simțurile noastre pentru a vedea culori frumoase, să elaboram desene fine, sa ascultam muzică frumoasă și să citim o varietate de cărți bune.

Creativitatea ia forme infinite și acești îngeri ne inspiră să exprimăm bucuria de a trăi într-un univers si iubitor. creativitatea noastră poate găsi forma sa în modul în care ne îmbrăcăm, mâncarea pe care o gătim, modul în care ne decoram casele noastre sau plantarea in grădinile noastre. Aceasta poate fi exprimata  prin pictura, dans, muzică sau scris. 

Cu ajutorul îngerul nostru putem fi creativi tot timpul. Acest îngeri ne oferă inspirație pentru a schimba și transforma în adâncul ființei noastre, sa gasim formele cele mai potrivite pentru a exprima talentele noastre speciale și imaginația. Ei binecuvânteaza toate talentele noastre și vor să împartim lumina noastră în orice mod care ne aduc plăcere și bucurie.

Ne putem ruga la Ingerii Creativitatii pentru a ne ghida, spre a gasi ceea ce este frumos și autentic în noi înșine și pentru a permite exprimarea ai acestei conștientizari. Putem cere harul de a împărtăși individualitatea noastră cu ușurință, atunci când ne exprimăm cine suntem, aducem o contribuție la bunăstarea tuturor din jurul nostru.

Cu cât suntem mai deschisi catre darurile si harurile pe care le primim, cu atat vom ajuta sa faceam din aceasta planeta un loc mai frumos și plin de bucurie.

Multumesc ingerilor creativitatii pentru ca, ma simt binecuvantata de ei cu tot ceea ce mi-au daruit.Ii iubesc pentru tot ce am creat in viata mea cu ajutorul lor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.