luni, 10 aprilie 2017

Elerial, Arhanghelul Răbdării



AFIRMATIE 
„Eu sunt senin, calm și liniștit. Eu mă accept așa cum sunt.“

Acești îngeri dețin un porumbel, care transportă mesajul pe care doresc să ni-l transmita. este o binecuvântare divină, care ne dă o viziune optimistă asupra vieții.

Acești mesageri cerești sadesc in sufletele noastre puterea de răbdare. Ei ne ajută să găsim soluții la conflictele prin care trecem și de a găsi fericirea în noi înșine.

Îngerii răbdarii sunt cu noi în toate momentele dificile și ne ajuta să păstrăm credința că întreaga noastră existență, așa cum o dorim, atunci când avem o atitudine curajoasă și optimistă. 

Acești îngeri ne arată lecția de viață ascunsă în situații de conflict cu care ne confruntăm; ei sunt cu noi de fiecare dată când ne dorim sa facem o schimbare radicală. 

Când vrem să renunțam la atitudini mentale negative și distructive legate de noi înșine, răbdarea este esențială. Pe toate căile spirituale autentice, întregul proces de transformare a ființei umane necesită perseverență.

În primul rând, răbdarea înseamnă predarea voinței noastre, voinței divine. 

Acești mesageri angelici ne ajută să simtim că fiecare dintre noi are un loc unic în această lume și ne inspiră să facem numai ceea ce este bun.

Noi cerem îngerilor răbdarii pentru a ne ajuta să înțelegem profund această atitudine spirituală, pentru a ne ajuta să simtim întotdeauna iubirea divină.

Rugaciunea lui Elerial, arhanghelul rabdarii

"Te rog, iubit arhanghel Elerial, sa-mi daruiesti rabdarea necesara pentru depasirea incercarilor vietii si pentru a intelege puterea divina a lui Dumnezeu pe calea evolutiei mele spirituale. 
Ajuta-ma, in relatiile cu ceilalti oameni, sa-i pot intelege si ajuta.
Iti multumesc. Amin ."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.