duminică, 2 aprilie 2017

Ametistul



Ametistul 

Acest cristal magnific, de o culoare violacee, variază de la violet-pal la mov. Este unul dintre cristalurile cele mai benefice după cristalul de rocă. Este ideal pentru meditaţie şi pentru lucrul expres asupra viselor. Se spune că ametistul combate efectele alcoolului şi te ajută să rămâi sobru şi că ar putea ajuta la vindecarea planetei din cauza naturii sale spirituale. Are proprietatea de a absorbi energiile negative sau influenţele nefaste,în mod curent, se foloseşte pentru purificarea cristalelor. în acest sens, este bine să plasaţi cristalul personal deasupra unui ametist, pentru ca acesta să-i absoarbă toate impurităţile. Se recomandă ca şi ametistul să fie purificat de toate impurităţile pe care le acumulează de-a lungul timpului. 
Acest cristal este dăruit fiecărui episcop de religie creştină, atunci când este învestit, pentru că ametistul simbolizează puterea spirituală. 
La el se fac multe referiri în Biblie.
Ametistul întăreşte glandele endocrine şi sistemul imunitar. Frecvenţa razelor violet transformă calităţile noastre negative în calităţi pozitive şi este o binefacere pentru toate dezordinele psihice.
Ametistul acţionează asupra emisferei drepte a creierului ca şi asupra glandelor pituitară (mucoasa foselor nazale) şi pineală (epifiza), ceea ce o face o piatră ideală pentru orice persoană interesată de sine pe planul Conştiinţei.
Este folosit frecvent pentru vindecare şi dezvoltare personală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.