marți, 14 martie 2017

Modalitati de contactare a ingerilor


Mă bucur nespus de mult că, la ora actuală în România sunt multe persoane care comunică cu Îngerii lor păzitori sau cu Ghizii lor spirituali şi care primesc în acest mod informaţii deosebit de preţioase pentru toţi oamenii. Totul este ca noi oamenii să-i ascultăm cu atenţie pe Trimişii Cereşti, pe mesageri şi să primim sfaturile Lor date cu atâta iubire şi grijă părintească.

Care este condiţia pentru ca acest contact cu Entităţile Superioare din astral să fie posibil?
Este simplu!

1.Trebuie prima dată să ne dorim acest lucru în mod serios, de a intra în contact cu Îngerii noştri păzitori şi să exprimăm acest lucru printr-o rugăciune către Bunul Dumnezeu şi către Îngeri, iar restul vor face ei. 

2.Legătura cu Îngerii şi cu Fiinţele de lumină din astral se face pe calea cea mai potrivită pentru fiecare persoană în parte, putând fi prin: scriere automată, scriere telepatică, auzul glasului interior, prin vis sau alte modalităţi mai puţin cunoscute nouă. 

Dacă noi nu cerem acest lucru, dacă noi nu ne exprimăm această dorinţă prin rugăciune, atunci Îngerii păzitori nu au voie să intervină pe cale directă, deoarece nu se îndeplineşte Legea: Cere şi ţi se va da, bate şi ţi se va deschide, cercetează şi vei afla, iar ei respectă cu toţii această mare Lege cerească şi liberul nostru arbitru. 

Ea are o importanţă foarte mare, atât în Cer cât şi pe Pământ. Conform ei, orice Dar Divin, orice informaţie nouă, orice capacităţi personale deosebite se obţin numai în urma unui strădanii, a unui efort personal şi a unei dorinţe puternice exprimată pe cale de rugăciune către Dumnezeu. Se consideră că darul acordat cu multă uşurinţă, fără muncă şi studiu, nu este preţuit cum se cuvine sau că nu va fi folosit în scop benefic. Acesta este motivul pentru care nimeni nu încalcă această Lege.

În oricare dintre modalităţile arătate mai sus s-ar lua legătura cu ,,Îngerii” păzitori, este nevoie ca persoana respectivă să păstreze acest canal de legătură care se stabileşte foarte curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.