vineri, 17 martie 2017

Melahel, ingerul vindecarii

Melahel este protectorul medicilor, vindecătorilor, farmacologilor si oamenilor de stiinta. El vă poate da cu usurinta capacitatea de vindecare. El te poate învăta foarte mult despre sanatate, cum ar fi proprietătile si virtutile plantelor medicinale. 
Vă poate învăta cum sa gasiti si sa folositi alimente sănătoase, cum să le cultivati. El stie cum "ego-ul" poate deveni o plantă medicinală si sa vindecati pe altii. Melahel este îngerul naturii si stiintelor naturii. 

În cazul în care vă rugati sa primiti protectia lui, veti sti cum să protejezi mediul si să respectati natura. Acest înger este cel care poate initia pe cineva în fortele naturii.

Melahel este cel care poate vindeca boala.Cere ajutor lui când tu sau cei dragi folositi medicamente fara a avea convingerea ca sunt bune. Rugati-vă la el atunci când întâlniti poluarea care distruge vegetatia si mediul înconjurător.Va ajuta sa va exprimati sentimentele cu usurinta. El luptă împotriva produselor alimentare artificiale si agriculturii plina de chimicale. Poate vindeca, de asemenea, o minte plină de gânduri distructive, poluante si nesănătoase.
Cei care s-au născut sub influenta lui Melahel, vor fi foarte atrasi de filosofia spiritualistă. Ei sunt ecologisti,iubesc mediul si sunt experti în vindecarea cu plante. Au o intuitie puternică să simtă problemele oamenilor. De asemenea, cred că Dumnezeu este prezent în natură.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.