vineri, 17 martie 2017

Diferente intre vibratia inalta si cea joasa



Gusturile noastre se schimbă în urma studiului spiritual

Nu mai dorim substanţe care să ne modifice starea sufletească, nu ne mai place violenţa din programele media şi ceea ce ne atrage la prieteni şi la persoanele iubite se schimbă. Îngerii explică o
mare parte din aceste schimbări ca fiind rezultatul "schimbării frecvenţei" noastre. 


Ei spun că fiecare persoană are o anumită frecvenţă vibraţională pe care o percep, o văd, aşa cum vedem sistemul unei maşini pe osciloscop sau undele creierului unei persoane pe dispozitivul de monitorizare.

Îngerii spun că frecvenţa noastră se acordă cu gândurile şi emoţiile noastre. Cei care îşi fac griji, se frământă şi au obsesii au frecvenţe mai joase, în timp ce persoanele care meditează şi se roagă în mod regulat au frecvenţe mai înalte. Pe măsură ce frecvenţa noastră creşte, suntem atraşi de situaţii,de oameni, de mâncăruri şi de energii cu frecvenţe vibraţionale mai înalte. Asta înseamnă şi faptul că nu mai suntem atraşi de anumiţi prieteni şi de anumite evenimente care ne captivau altădată.

Vibraţiile care înconjoară problemele ego-ului, cum ar fi tirania, violenţa,mentalitatea că lipseşte ceva (credinţa că nu ajunge pentru ca lucrurile să meargă bine), mentalitatea de victimă (credinţa că altcineva ne controlează viaţa şi trebuie învinovăţit pentru nefericirea noastră),competitivitatea, lipsa de onestitate şi gelozia sunt extrem de joase. 

Vibraţiile înalte înconjoară înclinaţiile spirituale, cum ar fi meditaţi a, rugăciunea, devoţiunea, altruismul, voluntariatul, activităţile
de vindecare, de predare a cunoştinţelor, de împărtăşite a valorilor şi manifestările de iubire. .

Îngerii sugerează ca apoi evităm situaţiile cu vibraţii mai joase ca mijloc de înălţare a frecvenţelor noastre spirituale. Ei sunt deosebit de fermi în privinţa evitării reportajelor tipărite sau difuzate prin media, care promovează negativitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.