miercuri, 8 martie 2017

Daniel, arhanghelul casatoriei


ARHANGHELUL DANIEL
De asemenea, cunoscut sub numele: Anauel, Serapiel, Serafiel, Seraphael.Culoare: verde, roz inchisCristale: smaraldAstrologie / Zodiac: Taur, BalantaNumele arhanghelului Daniel înseamnă "Judecata milostivă a lui Dumnezeu".


Daniel este "Îngerul căsătoriei","Îngerul universal Iubirii". Arhanghelul Daniel este un vindecator, Mentor si ingerul păzitor. El rezoneaza cu dragoste, putere si pace.Arhanghelul Daniel este declarat a fi unul dintre îngeri cel mai bine clasati din Univers, cu toate că originile sale sunt imposibil de cunoscut. Daniel este declarat a fi responsabil de portile Inaltarii.Arhanghelul Daniel ne ajută să atragem iubire si ne încurajează să ne trăim viața la maxim, găsind integritate si împlinire în interior. Daniel inspiră, de asemenea, un stil de viată holistică si pasnică în domeniul uman.Daniel rezonează cu har, pace, armonie si adevăr,ne ajută să vedem împrejurările si situatiile cu claritate si întelegere, permitându-ne să actioneze în modul cel mai adecvat. Daniel aruncă o lumină asupra ordinii de zi, aducând claritate si adevăr în toate situatiile si circumstantele. Arhanghelul Daniel ne ajută să discernem între ceea ce este real si ceea ce nu este.Daniel aduce inspiratie pentru schimbare la toate nivelurile, dar mai ales în cadrul relațiilor.Daniel asistă dezvoltarea si consolidarea abilitătilor relationale si ajută la reaprindă, hrăni si să mentină scânteia în cadrul unor parteneriate pe termen lung, încurajând o uniune de durată, iubitoare.Arhanghelul Daniel aduce ajutor si vindecare cu orice aspecte ale căsătoriei, inclusiv separari si divort, poate fi chemat pentru toate aspectele despre dragoste si căsătorie. Atunci când doriti ajutorul lui Daniel cu probleme de relație si căsătorie,cereti îndrumarea si sprijinul său,cere-i să vă arate cea mai bună cale de urmat.Daniel poate ajuta cu eliberarea de dureri, temeri si bagaje din relatiile anterioare, astfel încât suntem capabili să mergem mai departe. Arhanghelul Daniel ne ajută să găsim identitatea noastră în adâncul fiintei noastre.

Arhanghelul Daniel lucreaza cu o claritate de exprimare, de comunicare, ne ajută să avem compasiunea pentru sine si pentru altii.Una dintre functiile principale ale Arhanghelului lui Daniel este de a ne ajuta să ne concentrăm dorintele, visele, intentiile în moduri care să se manifeste si sa materializeze acestea în moduri pozitive si productive.Arhanghelul Daniel este capabil să ne ofere ajutor cu dezvoltarea abilitătilor noastre intuitive si ne ajută să ne deschidem inima spre iubire neconditionată, divină.Arhanghelul Daniel este asociat cu procesul de ascensiune si lucreaza cu Arhanghelul Mihail si Arhanghelul Gabriel pentru a ajuta cu tranzitiile pe care oamenii si lumea în ansamblu trec în acest moment în istoria Pământului.Arhanghelul Daniel lucrează cu Arhanghelul Mihail si Arhanghelul Rafael pentru a aduce energia iubirii neconditionate care urmează să fie exprimată în totalitate.Arhanghelul Daniel apare la tot mai mulțti oameni din întreaga lume, prin vise, în timpul meditatiei, când este invocat în mod spontan. Arhanghelul Daniel vine mai des la noi în timp ce noi meditam sau visam, iar prezena sa este puternic iubitoare, calma si pasnica.Arhanghelul Daniel ajută cu:- Găsirea împlinirii interioare- Dragoste si Atractie- căsătorie- dezvoltarea si consolidarea relatiilor- Aducerea claritate în relatiilor- Sinele autentic- Deslusirea a ceea ce este si ce nu este- Trairea vietii la maxim- Eliberarea din trecut- Dezvoltarea abilitătilor spirituale si psihice- Procesul de ascensiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.