joi, 2 martie 2017

Cum te poti vindeca pe tine si pe altii ?



Toti avem acest dar; este ceva cu totul natural, pe care il folosim instinctiv - numai ca nu il recunoastem in mod automat. Vad tot timpul oameni care folosesc acest har al vindecarii, insa 99% din timp stiu ca persoana respective nu este constienta de ceea ce face. Atunci cand cineva foloseste in mod constient acest har, mi se pare ca forta vindecarii este intensificata. Devenind constient de aceasta putere de a vindeca pe care o ai si intentionand sa o folosesti, vei invata cum sa o eliberezi. Pe masura ce devii mai constient de ea, vei fi surprins de cat de diferite vor fi lucrurile. Aici nu este vorba despre oameni care devin vindecatori, ci despre oameni care, in viata lor de zi cu zi, devin constienti de acest dar si il folosesc in situatii obisnuite - pentru a o ajuta pe femeia de pe drum care are proteza de sold, pe sora ta care are o durere de cap, pe un coleg stresat. Unora le place sa vindece vizualizand acest har plutind spre persoana care are nevoie de el, insa eu nu recurg la aceasta metoda. 

Oricat de surprinzator ar parea, putem folosi aceasta putere a vindecarii si in cazul animalelor de companie. Atunci cand animalul tau drag se imbolnaveste, poti apela la harul vindecarii pentru a-1 insanatosi. Iubesc animalele §i, de-a lungul anilor, am avut o gramada de animale. Eu le-am vindecat tinandu-le in brate, mangaindu-le si vorbindu-le incetisor. Dumnezeu ne-a daruit harul vindecarii pentru a-1 folosi. Asa ca, de ce sa nu o facem? Atunci cand vad pe cineva folosind puterea vindecarii in scopuri proprii, aceasta ia forma unui val care iese prin corp - incepand cu degetele de la picioare si pana in varful capului - pluteste cam la jumatate de metru distanta si, ca un val care se frange, intra inapoi in corp. Cand reintra in corp, o vad ca pe un rau care curge, ca pe o linie de aur care se indreapta spre acea parte a trupului care are nevoie de ajutor.  

Constientizeaza harul vindecarii si, in loc sa-1 indrepti in directia altora, intoarce-1 asupra ta si lasa-1 sa te umple ca un val de pace. Suna complicat, dar, de fapt, este foarte simplu si multi oameni fac acest lucru din instinct.  

Incearca sa folosesti aceasta putere in mod constient pentru tine, indiferent de cat de banala pare sa fie rana, de natura fizica sau emotionala. Nu uita, aceasta putere vindecatoare exista din belsug; daca o folosesti pentru tine nu inseamna ca va ramane mai putin pentru altcineva. 
De prea multe ori suntem foarte aspri si critici cu noi insine. Intalnesc foarte multi oameni care urasc felul in care arata; ei nu accepta sa vada frumusetea trupurilor lor. Toti suntem perfecti, chiar daca nu credem. De fapt, ceea ce percepi ca fiind defecte nu sunt cu adevarat defecte. Acestea fac parte din tine, fiinta unica. In momentul in care o persoana devine constienta de puterea vindecatoare launtrica, incepe sa se vada in mod diferit. 

Fa-ti un obicei din a constientiza, timp de zece secunde in fiecare zi, puterea vindecatoare din tine si din a simti cum aceasta lucreaza in interiorul tau. De asemenea, ingerul tau pazitor te poate ajuta. Roaga-l sa te ajute sa devii mai constient de puterea vindecatoare interioara, astfel incat sa-i permiti sa curga prin tine, pentru a te vindeca. Daca Dumnezeu ne-a daruit harul vindecarii pentru a-1 folosi. Asa ca, de ce sa nu o facem?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.