luni, 6 martie 2017

Cu ce va mai pot ajuta arhanghelii ?




1. Găsirea obiectelor pierdute 

Chemati pe Arhanghelul Mihail pentru a ajuta la gasirea de obiecte pierdute.Puteti apela la Arhanghelul Chamuel, care este de asemenea considerat a fi îngerul responsabil a te ajuta cu obiectele pierdute. Nu există nici un interval de timp stabilit pana când îngerii tăi vor fi în măsură să vă ajute să găsiti ceva care este pierdut, dar, de obicei, pentru obiecte obisnuite, am observat că acestea se găsesc într-o oră dupa ce cereti asta. Dacă ii chemati pe îngeri si încă nu poti găsi obiectul lipsă, este posibil ca ai nevoie să ii dati drumul sau obiectul nu va mai serveste sau trebuie să fie transmis altcuiva. 

2.Planuri de călătorie 

Fie că mergeti în străinătate, blocat în trafic sau un drum lung, puteti apela pe Arhanghelul Rafael pentru a vă ajuta cu călătoria dvs. sa fie netedă si pozitiva. Arhanghelul Rafael este frecvent asociat ca îngerul de vindecare, cu toate acestea el poate face minuni pentru a se asigura că planurile de călătorie merg lin si fără stres. Pentru un zbor sau calatorie cu barca, Arhanghelul Rafael poate ajuta, de asemenea, pentru a oferi un confort linistitor. 

3. Bunăstarea copiilor dumneavoastră sau animale de companie 

În cazul în care sunteti vreodată preocupat de sănătatea sau bunăstarea copiilor sau a animalelor de companie sau doriti îndrumare în timpul sarcinii, puteti chema pe Arhanghelul Gabriel pentru a ajutor. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care copiii sau animalele trec printr-un moment greu, sunt bolnavi sau se luptă pentru a face fata schimbărilor care au loc în viata lor. 
Poti avea incredere ca Arhanghelul Gabriel va îndruma si vegheaza asupra lor pentru a asigura un rezultat pasnic si pozitiv. 

4. Teste sau afaceri 

Dacă aveti un test important să il luati sau o întâlnire de afaceri mare, chemati pe Arhanghelul Uriel pentru a ajutor. Arhanghelul Uriel va asigura că mintea rămâne limpede si lipsită de stres, astfel încât să puteti comunica în mod eficient si să răspundeti la întrebări fara griji . 
Invocati pe Arhanghelul Uriel înainte de a merge la sedinta sau examen sala si urmăriti cat de lin se desfasoare lucrurile.

5.Probleme cu banii  

Dacă aveti probleme cu baii încercati sa chemati pe Arhanghelul Ariel pentru a ajuta. El vă poate ajuta să se deschidă usa spre prosperitate si abundentă.

6. Relatiile armonioase 

Dacă sunteti în căutarea unui ajutor sau vindecare cu relatiile tale romantice, Arhanghelul Raguel este acolo pentru a va ajuta. Arhanghelul Raguel ajută la crearea armoniei si a încrederii în cadrul relatiilor, la o comunicare linistită si netedă. Acest înger poate ajuta, de asemenea, să vedeti adevărul si să descoperiti lectiile care trebuie învătate. 

7. Depresie sau anxietate 

Dacă vă simtiti deprimat sau suferiti de anxietate, indiferent de motiv, chemati pe Arhanghelul Jophiel sau Arhanghelul Mihail, care va poate ajuta pentru a usura grijile si preocupările. Arhanghelul Mihail poate ajuta să ajungi la rădăcina problemelor tale si sa vă ajute să descoperi adevărul, în timp ce Arhanghelul Jophiel va ajuta să te simti mângâiat si plin de bucurie.Folositi cristale pentru a ajuta la ameliorarea depresiei si anxietatii, împreună cu ajutor de la îngerii tăi. 

8. Pierderea in greutate 
În cazul în care aveti nevoie de ajutor cu eforturile de pierdere în greutate sau vrei să te simti mai bine in corpul tau si stima de sine, chemati pe Arhanghelul Rafael pentru a te ajuta. Arhanghelul Rafael va ajuta să vă simtiti încurajată cu obiectivele dvs. de pierdere în greutate, motivatie pentru drumul cel bun.

9. Abilităti empatice sau intuitive 

In legatura cu darurile tale empatice sau este greu să auzi vocea intuitiei, chemati pe Arhanghelul Haniel pentru a va ajuta. Vă poate ajuta să obtineti o perspectivă spirituală, sa va întăriti intuitia si vă pot ajuta să întelegeti mai bine cum să folositi si sa beneficiati de darurile empatice.

10. Protectia impotriva energiei negative
 
In orice situatie negativa din viata ta poti chema pe Arhanghelul Mihail pentru a vă ajuta să va protejeze si să vă ferească de energia negativă. Arhanghelul Mihail este considerat a fi îngerul care intervine pentru a ajuta la salvarea de vieti si să tina oamenii departe de pericol. El oferă, de asemenea, o protectie spirituală puternică si vă poate ajuta să va depasiti temerile, să vedem lucrurile într-un mod mai pasnic si iubitor. 

Există mai multi îngeri la care le puteti apela pentru a vă ajuta. Tot ce trebuie să faci este să le vorbiti din inimă cu incredere ca ei vor auzi cerintele dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.