luni, 6 martie 2017

Arhanghelul Muriel sau parfumul lui Dumnezeu

Muriel, al cărui nume înseamnă "Parfumul lui Dumnezeu", este Ingerul Luminii Divine,iubirii, emotiei, gratiei si este îngerul patron al empatiei.  

Ea ne ajută să câstigam un control mai bun asupra emotiilor noastre la un nivel superior. Muriel va ajuta sa va canalizati emotiile in mod productiv si constructiv.
Arhanghelul Muriel te sprijina cu arta de a vorbi si iti lumineaza mintea pentru lucrurile sfinte. Muriel ne arata cum să fim curajosi pentru a face fată provocărilor care pot apărea si ea ne învata cum să se extindă orizontul nostru, pentru a mentine entuziasmul nostru în tot ceea ce facem. Ea ne îndeamnă să fim drepti si să credem că există o putere mai mare decât noi, care este mereu dispusa să ne ajute în vremuri de nevoie. Ea are o reputatie de a da recompense intelectuale si materiale celor care sunt deschisi la minte.





Responsabilitatea ei angelica include animalele si plantele de pe pământ. Ea este adesea descrisa cu o coroană de flori pe care ea pune cu dragoste în râul vietii. Atunci când ea este în jur, s-ar putea mirosi parfumul subtil al florii tale preferate. Muriel aduce mesaje de pace si armonie, va învata cum să iubiti neconditionat.Pe măsură ce inviti pe Muriel în viata ta, deveniti constienti de intuitia ta. Dacă dintr-o dată te gândesti la a ajuta persoanele fără adăpost, vei stii ca a-i ajuta pe altii este calea spre adevărata fericire. Dacă chiar vrei ca viata ta să se schimbe, poti sa devii voluntar la un adăpost pentru animale, curata niste buruieni dintr-un parc. Atunci si numai atunci vor veni înapoi binecuvântările tale pentru a se inmulti.Muriel este, de asemenea, unul dintre cei patru conducători ai corului dominatii. Dominioanele sunt al patrulea cor de îngeri si stăpâni peste nivelul la care taramurile fizice si spirituale încep să fuzioneze. Ceilalti trei conducători ai dominioanelor sunt Zadkiel, (îngerul Justitiei Divine) Hashmal (Ingerul de Foc) si Zachariel (Îngerul Amintirilor).
 

Muriel te ajută cu:

   
Găsirea păcii
    
Vindecarea unui animal de companie
    
Făcându-ti gradina ta să crească
    
Iubitoare cu o inimă deschisă (aceasta te include pe tine)
    
Intră în contact cu cele mai profunde sentimente
    
Devenim  mai constienti de intuitia ta
    
Deveni mai constienti de tine si lumea din jurul tau
    
Exprimi adevaratul sine
    
Găsirea caii adevarate
    
Gânditi-vă în mod clar la o răscruce în viata ta
    
Fii mai cinstit cu tine
    
Păstrarea emotiilor sub control

 
Mesajul ei pentru tine este "Ai încredere că îngerii tăi au cele mai bune interese în minte atunci când anumite lucrurile ti se întâmplă. Noi vrem doar binele pentru tine ".


 Cristalul asociat cu Muriel este Cuartul Roz.Ea este piatra de dragoste, bunătate, compasiune si iertarea din inimă. Moale, delicata, o puternica vibratie a iubirii.Iubirea are capacitatea de a vindeca toate rănile trecute sau prezente. Iubirea este cea mai puternica dintre toate emotiile, toate frecventele de energie si de vibratie. Fii dispus să umpli spatiul inimii cu dragoste, eliberând toate lucrurile în lumină pentru vindecare si transformare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.