duminică, 5 martie 2017

Arhangheli-material dictat de Aurora Sitarus



Arhangheli

1)Ariel – Are grija de mediu si de animale; “ Leul sau leoaica lui Dumnezeu ” ;asociat adesea cu lei; Poate fi contactat cand e vorba de purificarea si protejarea mediului; puternic implicat in vindecarea animalelor si plantelor impreuna cu Rafael.
2)Azrael– numele semnfica: “ Pe cine ajuta Dumnezeu ”. Rolul lui e de a-I ajuta pe cei care trec prin procesul de moarte fizica si pe cei care raman in urma lor. Este un arhanghel tacut, linistit, acorda sprijin si celor care pleaca si celor care raman.
3)Chamuel – “ Cel care il cauta pe Dumnezeu ”. Se afla pe lista celor 7 arhanghelicare sunt mai des invocati. El face parte din ierarhiile angelice cunoscute sub numele de puteri. Protejeaza lumea in care traim si ne ajuta sa descoperim lucrurile importante pentru noi: relatiile importante, jobul si ne ajuta sa gasim lucrurile pierdute temporar. Este foarte iubitor, amabil, placut. Prezenta lui se simte ca fluturari si o caldura placuta in tot corpul.
4)Gabriel – “ Dumnezeu este puterea mea ”. Este cel care le-a anuntat pe Elisabeta si pe Maria ca vor naste cei doi fii. I-a dictat Coranul lui Mahomed.
5)Haniel– “ Gratia sau Gloria lui Dumnezeu ”. In vechiul Babilon exista un grup de preoti astronomi care foloseau astrologie, numerologie, energie lunara, si care il chemau pe Haniel in ajutor. L-a escortat pe Enoh spre spiritul lumii.
6)Jeremiel– “ Mila lui Dumnezeu ”. Face parte din cei 7 chemati mai des in ajutor.Este cel care dezvolta clarviziunea si gestioneaza viziunile profetice. Una din profetii: venirea lui Mesia ( apare cu miros floral).
7)Jophiel – “ Frumusetea lui Dumnezeu ” Este patron al artistilor.
8)Metatron – Impreuna cu Sandalphon sunt cei 2 arhangheli care au fost oameni si apoi au fost facuti arhangheli. Cand sunt probleme financiare, gaseste o solutie, o rezolvare. Este cunoscut ca ingerul prezentei. Inainte de a fi arhanghel era profet si scrib si se numea Enoch. Cand a ajuns in cer i s-a dat o slujba asemanatoare: sa adune informatii despre toate fiintele in Akasha.
9)Mihail – “ Cel care este asemenea lui Dumnezeu ” , cel care arata ca Dumnezeu”.Face parte dintre virtuti si cei care lucreaza pe lumina sunt indrumati spre el. In 1950 a fost canonizat si transformat de oameni in Sfantul Mihail, patronul ofiterilor de politie. Il puteti chema cand va este teama, cand apar legaturi       nepotrivite, va apara si va protejeaza. Apare cu mirosuri de prajituri.
10)Raguel– “ Prieten al Domnului ”. Rolul lui este sa-I supravegheze pe ceilaltiarhangheli si sa se asigure ca lucreaza in accord cu legile divine. Este arhanghelui justitiei si loialitatii. Cand sunteti cu energia la pamant, chemati-l.
11)Raphael– “ Dumnezeu care vindeca ”. Impreuna cu Mihail si Melchisedec este folosit in exorcizari. In vindecari se foloseste energia luminii si a iubirii.( “Arhanghele Raphael, Arhanghele Raphael, Arhanghele Raphael, intra in palmele mele si lucreaza tu in locul meu!”).
12)Raziel – “ Secretul Domului ”. Lucreaza indeaproape cu Creatorul si cunoaste toatesecretele Universului. 
13)Sandalphol– Este al 2 lea arhanghel care a fost intai om. Este cel care ducerugaciunile oamenilor la picioarele tronului ceresc. Mesajele de la el vin sub forma unor soapte, iar cand este aproape se simt fluturari de aripi.
14)Uriel– “ Focul lui Dumnezeu ”. Este inteleptul arhanghelilor. El da avertismente, profetii.
15)Zadkiel-“ Dreptatea lui Dumnezeu ” Este cel care l-a oprit pe Abraham sa-si sacrifice fiul, pe Isaac. Il puteti chema pentru vindecari emotionale.

Invocarea arhanghelilor:Arhanghele ……( de 3 ori numele lui) am nevoie de tine acum, aici.) sau “vino acum aici”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.