vineri, 10 februarie 2017

Regasirea sufletului pereche

Foarte multe cupluri, foarte multi indragostiti, folosesc expresia "este sufletul meu pereche" dar foarte multi nu stiu exact despre ce e vorba si ce implica regasirea sufletului pereche.


Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.

Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vietisi-au creat o karma pozitiva si li se mai da o sansa de a se intilni in aceasta viata, pentru a se ajuta reciproc, pentru a lucra la un proiect comun. Se regasesc pentru ca au ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna. Relatia care exista intre Sufletele pereche va accelera karma fiecaruia intr-un grad atat de mare, incat evolutia lor va fi grabita peste nivelul mediu de evolutie. 
Aceasta regasire este importanta, in special cand unul dintre ei sau ambii se apropie de finalul ciclului de incarnari proprii.Iubirea lor imensa ii ajuta sa obtina Eliberarea finala mai repede decat ar fi nivelul de timp mediu de obtinere al acesteia. 

Cum il recunosti? Este greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le percepi cand iti intalnesti Sufletul pereche. Nu exista doar atractie fizica, emotionala, sexuala, simti ca este mult mai mult, ca tot ce simti si percepi va exista pentru totdeauna.Iubirea este atat de mare si profunda incat orice departare de sufletul tau pereche iti va produce stari de rau, in special stari de lesin (un fel de devitalizare a corpului), dureri de inima etc. Ranile emotionale care apar in timpul relatiei pot fi resimtite mult mai adanc si mai dureros decat ar fi simtite in relatiile obisnuite. Daca iubirea dintre Sufletele Pereche este intrerupta de circumstantele vietii, ambii pot resimti o durere adanca si o tristete istovitoare.Este ceva obisnuit pentru un Suflet pereche sa moara de inima franta, dupa ce i-a murit fizic perechea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.