duminică, 19 februarie 2017

Magazinul de vise - interpretare



Majoritatea care ma cunosc, apeleaza la mine, de fiecare data cand un vis apare in viata lor, pentru ca imi place sa interpretez vise si dupa spusele celor pe care i-am ajutat, sunt buna la interpretarea lor.

Din vremuri stravechi cultura umana a fost influentata de vise si de coincidentele ce le-au observat adesea intre obiectul viselor si evenimentele ulterioare reale.Visele fara valoare sunt acelea din primele ceasuri ale somnului, mai ales cand digestia este in curs ( aviz amatorilor care se culca cu burta plina), somnul este agitat iar visele ce insotesc acest somn sunt in general tulburi. De asemenea nu trebuie luate in considerare visele de dupa o lectura, un film de groaza sau un necaz, precum si visele provenind dintr-o stare maladiva sau privitoare la o boala anume de care suferiti, ori cele provenite din cauze externe somnului : zgomote, tipete, TV-ul lasat deschis, etc.



Adevaratul vis , cu eventuale semnificatii, este acela din mijlocul somnului,intre 3-7 dimineata, cand digestia este sfarsita si spiritul nu mai este sub influenta altor factori externi, cand pozitia de repaus normala nu cauzeaza nici o tulburare a organelor interne. 

Înainte de a te duce la culcare, încearca sa-ti limpezesti mintea si sa te relaxezi.Seminificatia viselor este in general contrara intelesului normal al visului, insa exista destule exceptii pentru a putea cuantifica o formula de interpretare. 

A-ti aminti toate detaliile unui vis deschide o prima poarta în a te cunoaste pe tine însuti si sentimentele tale în legatura cu cei din jur. Arareori, visele prevestesc evenimente aparte în viata ta, deci nu te bucura ca un vis favorabil ar aduce neaparat o îndeplinire a visului în scurt timp dupa aceea si nici nu te astepta la catastrofe în cazul în care cosmarurile îti cuceresc noptile. Imediat ce te trezesti, scrie toate detaliile visului.

Pune-ti unele întrebari: ce sentimente mi-a trezit acest vis?

Interpretarea viselor este o sarcina dificila. Reusind sa-ti interpretezi cu succes propriile vise, vei ajunge, totodata, sa te cunosti pe tine însuti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.