sâmbătă, 11 februarie 2017

Cum va puteti vindeca de o iubire toxica ?


Povestea de iubire urmatoare este bazata pe fapte reale, am schimbat numai numele pentru a proteja persoanele care au trait-o.
Monica era o femeie frumoasa, care traia singura de mai mult timp. Dar viata iti ofera mereu ceea ce nu te astepti. Obisnuia sa cumpere reviste de la chioscul din capatul strazii unde locuia. Acolo lucra un barbat mai mic decat ea cu 10 ani, pe numele lui Cosmin. Era un barbat atragator care ar fi putut face fericita orice femeie....
Zilnic Monica il vedea cand trecea spre casa....
Pana la urma, a fost nevoita sa isi marturiseasca sentimentele pentru el...Cosmin a acceptat aceasta relatie pentru ca si el era singur, s-au mutat impreuna,insa nu a mers....Gelozia Monicai ii facea viata insuportabila, il urmarea peste tot din cauza altor femei, pe care aceasta le credea in viata lui. Insa, nu era adevarat....El a fost nevoit sa isi faca bagajele si sa plece...Monica ii trimitea de n ori mesaje pe telefon, la care acesta nu a mai raspuns.

Monica suferea la gandul pierderii iubirii din viata ei.Disperata se agata de orice pentru a ramane in aceasta relatie. Ma cunostea si mi-a cerut ajutorul, am analizat situatia ei si i-am spus ca trebuie sa ia legatura neaparat cu ingerul ei pazitor. Am invatat-o cum si a facut-o.


Ingerul ii soptise in fiecare zi, ca acel barbat nu e potrivit pentru ea, insa ea nu il ascultase. A sfatuit-o pentru a se vindeca sa ii scrie o scrisoare acestui barbat sa ii ceara iertare pentru hartuirea de care a dat dovada si sa plece cu adevarat din viata lui Cosmin. Numai in acest mod isi putea gasi linistea si fireste,o alta iubire.

De atunci, ingerul ei e permanent cu ea si asculta mereu de el. Din fericire,s-a vindecat de suferinta pe care o traia zilnic. Sunt convinsa ca intr-o zi va cunoaste un alt barbat cel destinat, sa ramana impreuna.Iar in ziua casatoriei ei, ingerul pazitor se va bucura impreuna cu ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.