joi, 5 ianuarie 2017

Ritualul iubirii începe acasă, cu tine în baie!


Stii genul acela de femeie care intră într-o cameră şi ceilalţi încep să roiască în jurul ei precum fluturii de noapte în jurul becului? Din cînd în cînd, măcar de dragul jocului, meriţi să fii chiar tu acea femeie.

E simplu! Cînd te pregăteşti de ieşit în oraş sau după caz, cînd ştii că bărbatul pe care vrei să-l vrăjeşti va ajunge în preajma ta, ţine cont de următoarele:

Ritualul începe acasă, cu tine în baie!

Pregăteşte-ţi cadă cu cîteva lumînări, de obicei roşii, mov sau verzi. Niciodată albe pentru pasiune, este evident de ce… Pune în apă cîteva petale de trandafir, puţin ulei de ylang-ylang şi mosc, puţin busuioc. Înainte să intri în cadă, priveşte-ţi cu dragoste şi admiraţie trupul şi chipul în oglindă, exact aşa cum îţi doreşti să te privească ceilalţi. Spune cu voce şoptită de trei ori următoarele:

Toate lucrurile bune vin la mine astăzi.

Sunt frumuseţe şi pasiune.

Inspir dragoste şi expir dragoste.

Merit tot ce are zeiţa iubirii mai bun chiar acum, chiar aici, chiar aşa cum sunt.


Apoi „amestecă” apa cu degetele de trei ori în sensul acelor de ceasornic şi intră în cadă. Spală-ţi trupul cu blîndeţe, fă din acest ritual un adevărat răsfăţ, iar la sfîrşit stai cîteva minute cu ochii închişi şi repetă-ţi mantra de alte trei ori:

Toate lucrurile bune vin la mine astăzi.

Sunt frumuseţe şi pasiune.

Inspir dragoste şi expir dragoste.

Merit tot ce are zeiţa iubirii mai bun chiar acum, chiar aici, chiar aşa cum sunt.


Înainte să ieşi din casa mănîncă un cub de ciocolată neagră şi spune-ţi că eşti dulce şi misterioasă, bea o gură de vin roşu (sau şampanie) şi spune-ţi că eşti frumoasă ca o himeră, dă-ţi cu puţină esenţă de mosc în spatele urechilor, la încheieturile mîinilor şi în spatele genunchilor şi spune-ţi că eşti fermecătoare ca parfumul iubirii.

Apoi mergi şi străluceşte! Bucură-te de efectele imediate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.