duminică, 2 octombrie 2016

Relatiile si vibratiile voastre



Aţi observat că uneori, atunci când întâlniţi pe cineva, durează doar câteva secunde până să vă spuneţi: „Nu-mi place energia lui/ei". Alteori, întâlniţi pe cineva şi puteţi spune din prima că vă potriviţi foarte bine, pentru că simţiţi că „în mod cert îmi place energia lui/ei". Acest gen de experienţe vă arată că percepeţi energia sau vibraţiile altor oameni.Dacă ar trebui să vă evaluaţi vibraţia pe o scală de la 1 la 100, unde 100 este o vibraţie foarte înaltă, iar 1 cea mai joasă vibraţie, cam pe unde v-aţi situa?
Imaginaţi-vă o scală a unui aparat de radio, care indică posturile de la 0 la 100. Tot ceea ce este cuprins între 0 şi 50 reprezintă posturi care difuzează idei negative şi cele între 50 şi 100 transmit idei pozitive.

Vibraţiile voastre sunt asemănătoare frecvenţelor radio. Atunci când vă simţiţi cu adevărat bine şi totul merge strună în viaţa voastră, lucrurile vinde la sine şi toţi cei din viaţa voastră sunt o prezenţă pozitivă. S-ar puteaspune că vibraţia voastră este corespunzătoare poziţiei 98,5 de pe scala aparatului radio.Cum vă puteţi da seama că vă aflaţi tocmai la 98,5? 

Vă puteţi da seama după modul în care vă simţiţi. Ştiind semnificaţia cifrelor de pe scală şi cunoscând modul în care vă simţiţi atunci când vibraţia voastră este foarte înaltă,aceasta înseamnă că în jurul vostru există foarte puţine vibraţii negative sau chiar deloc. Atunci când se întâmplă acest lucru, totul vine către voi mult mai rapid. Începeţi să atrageţi relaţii care au o vibraţie similară. Unii dintre voi poate au remarcat, de asemenea, că atunci când vă mişcaţi pe scală în direcţia ridicării frecvenţei de vibraţie, începeţi să atrageţi oameni care gândesc şi au o vibraţie asemănătoare cu a voastră în toate domeniile vieţii.
Distanţa dintre vibraţia noastrăşi vibraţia altcuiva este egală cu cantitatea de rezistenţă(negativitate) pe care o simţiţi atunci când sunteţi cu acea persoană.



Pe de altă parte, mulţi dintre voi poate că sunt deja familiarizaţi cuzicala „Negativitatea naşte negativitate". Cei mai mulţi dintre noi avem în viaţa noastră oameni care nu sunt pe frecvenţa 98,5 în acelaşi timp cu noi.Aduceţi-vă aminte de acele perioade din viaţa voastră când vibraţia. voastră era foarte înaltă şi experienţele minunate veneau una după alta. Apoi, deodată sună telefonul şi când priviţi numărul afişat ştiţi că este cineva care are o vibraţie mult mai joasă decât a voastră. De fapt, chiar simpla acţiune de a vedea numele acelei persoane este de ajuns ca să vă coboare vibraţia. Haideţi să botezăm acea, persoană Nelly-cea-negativă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.