miercuri, 5 octombrie 2016

Meditatia, ajutor in gasirea sufletului pereche


Practica mindfulness te ajuta sa-ti gasesti sufletul pereche. Suna ca o poveste de adormit copiii? Depinde cum privesti lucrurile. Daca accepti ca meditatia e o tehnica extraordinara de cunoastere si de dezvoltare de sine, atunci vei crede si ca te poate ajuta sa-l intalnesti pe barbatul visurilor tale.
Practica mindfulness – Vei atrage sufletul pereche daca stii sa faci schimbarile potrivite!

Ideea e foarte simpla: nu te gandi ca te punem sa faci cine stie ce incantatii mistice ca sa-ti gasesti sufletul pereche. De fapt, e vorba despre cum te poti schimba tu ca sa-ti atragi barbatul potrivit. Si poti face asta prin meditatie. Editorii site-ului omharmonics.com ne explica care este procesul pentru ca noi insine sa devenim un magnet pentru dragoste!

Practica mindfulness

Mindfulness inseamna constientizarea prezentului. Cum functioneaza asta? Daca esti intr-o conversatie cu un posibil partener, probabil ca esti nerabdatoare sa-i povestesti totul despre tine. Iar asta e minunat, insa e aproape imposibil sa fii atenta si la ce spune si transmite partenerul tau.

Ca sa fii mai atragatoare pentru un potential partener, e important sa stii sa asculti. Iar arta ascultarii nu se deprinde usor, mai ales pentru unele persoane. Aici intervine meditatia. Cand stai linistita 15-30 de minute, te focusezi pe respiratie si elimini orice sursa externa care te distrage, inveti incet-incet sa fii mai rabdatoare si sa te concentrezi mai usor la discutiile cu ceilalti. Daca viitorul tau partener se va simti apreciat, valorificat si respectat, tu insati vei deveni mai atragatoare pentru el.

Practica mindfulness – Invata sa vizualizezi
Cand meditezi, foloseste o parte din timp pentru a face vizualizare. Aceasta este o tehnica de meditatie care te ajuta sa te focusezi mai bine. Dar nu numai. In timpul meditatiei, imagineaza-te impreuna cu un posibil partener; incearca sa faci imaginea cat mai reala: simte cum iti atingi iubitul, spune-i ca il iubesti, simte-i mirosul pielii.




Vizualizarea nu inseamna sa visezi cu ochii deschisi – e o comanda importanta pe care o trimiti creierului, iar acesta va constientiza ca te gandesti la ceva important. Vei atrage ceea ce gandesti si ceea ce vizualizezi. Uneori, coincidentele nu sunt doar simple coincidente! Fii foarte atenta la semnele care iti apar in cale si iti vei gasi iubitul intr-un final!

Practica mindfulness – Iubeste-te pe tine, in primul rand!

Ca sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca, e important sa te iubesti tu pe tine intai. Dar nu intr-un fel arogant si narcisist, ci simtindu-te cat mai bine in propria piele, fiind fericita si intotdeauna curioasa sa inveti si sa te dezvolti.

Cum te poate ajuta meditatia sa te iubesti mai mult: foloseste monologul pentru a-ti exprima dragostea si aprecierea fata de propria persoana. “Ma iubesc” este cea mai puternica afirmatie pe care o poti face. Iar daca inca nu o crezi, incearca acest exercitiu timp de o luna-doua, in fiecare zi: spune-ti “ma iubesc” ori de cate ori iti aduci aminte.Gandurile, comportamentul, discursul pe care le ai arata lumii ca te apreciezi, te respecti si iti pasa de propria persoana. Cu cat vei reusi sa faci asta mai bine, cu atat sansele de a-ti intalni sufletul pereche vor creste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.