miercuri, 5 octombrie 2016

Evita anumite greseli cand intalnesti sufletul pereche


Acel suflet pereche pe care il astepti din copilarie nu e usor de recunoscut ca-n basme, iar relatia cu el nu e numai lapte si miere. Vor exista si certuri, dar vor exista multe impacari, iar la finalul zilei, cand vei trage linie, mereu vei avea un zambet de multumire. Visezi sa-l intalnesti? Atunci afla ce n-ar trebui sa (mai) faci!
Poate nu vine pe un cal alb, poate n-are sange albastru, insa cu siguranta exista un suflet pereche pentru fiecare-n parte. Nu te astepta la un om perfect. Ca orice persoana va avea si defecte, insa in momentul in care le vei pune in balanta cu calitatile vei constata ca “iti da cu plus”.

Daca esti in cautarea unui astfel de om si te simti ca-n jocul copilariei cu Cald si Rece unde tu gasesti numai “Recele” atunci probabil faci ceva gresit. Iata cateva posibile erori care te fac sa te indepartezi de ceea ce-ti doresti de fapt: un suflet pereche.



Scapa de stereotipuri si iesi din zona de confort

Suflet pereche – Nu mai permite relatiilor din trecut sa ti le afecteze pe cele viitoare

Daca ai dat de-a lungul timpului peste multi oameni complet nepotriviti pentru tine atunci poate ca atragi o tipologie complet gresita. E foarte greu sa-ti gasesti acel suflet pereche cand tu-l cauti numai printre tipi care nu-si doresc stabilitate si care prefera aventurile trecatoare unor relatii solide. Nu e de mirare ca ai fost incompatibila cu toti. Pentru a iesi din acest joc care nu-ti aduce nimic trebuie sa constientizezi unde ai gresit si sa incerci sa descoperi o persoana diferita de toti ceilalti. O persoana care te atrage prin calitatile pe care le are deja si nu prin cele pe care crezi tu ca le-ar putea dezvolta in timp. Nu te mai concentra strict pe fizic, ci incearca sa mergi mai departe inainte de a te avanta intr-o relatie.

Suflet pereche – Nu te mai plange non stop de sexul opus

Acest obicei teribil iti reduce foarte mult sansele de a-ti gasi acel suflet pereche. Stiu o multime de fete care se plang de tipii pe care i-au intalnit, dar si o multime de baieti care se vaita de iubitele anterioare. Poate parea relaxant sa-ti versi supararile insa exista si consecinte la asta. Cu cat te plangi mai mult, cu atat vei atrage fix lucrurile care te deranjeaza. Daca tratezi relatiile cu pesimism n-ai nicio sansa sa-ti recunosti acel suflet pereche. In loc sa faci asta gandeste-te care sunt lucrurile pozitive pe care le cauti la cel de langa tine sau care sunt momentele in care te-a surprins in mod placut.

Suflet pereche – Evita relatiile care nu te multumesc

E un pacat sa ramai cu persoana gresita doar de frica singuratatii. Si doar pentru ca parintii, bunicii sau alte persoane din apropierea ta nu au reusit sa-si gaseasca un suflet pereche nu trebuie sa presupui ca vei avea aceeasi soarta. Poate pentru moment lucrurile sunt ok, dar peste mai multi ani vei regreta cand te vei uita la partenerul tau si nu vei avea niciun sentiment profund fata de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.