luni, 10 octombrie 2016

Dorinta ta este o binecuvantare



Intalnirile dintre doua suflete pereche sunt planificate de catre o putere divina, este de parere Mita Bhan, medium si expert in stiinte oculte. Asadar, nu-ti vei intalni sufletul pereche atunci cand vrei tu. “Sufletele pereche se intalnesc de regula intr-un moment de ratacire, cand ambele cauta vindecare. Poate fi vorba de o pierdere sentimentala, de o suferinta in dragoste.”

Russ Michael in cartea “Sufletul pereche te cheama” vorbeste despre cateva tehnici dovedite a fi eficiente despre cum sa-ti gasesti sufletul pereche.

1. Imaginea despre sine

Toate eforturile pentru succesul personal sunt sortite esecului daca nu simti in mod clar ca te iubesti si te apreciezi cine si ce esti. Daca tu personal nu te simti vrednica sa atragi un suflet pereche si sa “pastrezi” dragostea lui, de ce sa mai depui un efort pentru gasirea lui? Ar fi o pierdere de timp!

2. Forta dorintei

Nici o creatie nu poate ajunge la “materializare” fara dorinta ferma a creatorului. Acesta dorinta trebuie sa fie primordiala in mintea ta si, practic, atat de puternica, incat sa o poti simti! Doar tu poti face acest pas!

3. Scrie ceea ce doresti sa se implineasca

Formuleaza totul pe hartie. Aceasta va ajuta la aparitia sufletului pereche. Actul scris da substanta dorintei tale. Este ca o amprenta fizica personala asupra realitatii.




4. Asteapta o vreme

Universul, lumea care te inconjoara, este deja aparent reglat sau fixat intr-o anumita pozitie, spatiu, timp, intamplare. Trebuie sa stii ca intotdeauna apare si o anumita “intarziere”. Aceasta intarziere depinde, in totalitate, de credinta ta! Credinta ta este cea care determina cat de mult timp e necesar pentru ca sufletul pereche sa apara.

5. Binecuvanteaza

Fii sigura ca dorinta ta este o binecuvantare pentru toti cei implicati. Binecuvanteaza pe oricine este implicat in indeplinirea visului tau, binecuvanteaza-te pe tine insati.

6. Vizualizeaza

Vezi materializarea dorintei tale clar. Cu cat vizualizezi mai clar, cu atat acorzi mai multa putere indeplinirii acelei dorinte.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stii ce vrei si sa creezi, cat de clar poti, o imagine a “rezultatului final”.




7. Taie cordonul

Lasa sa plece de la tine vizualizarea si concentrarea intensa a dorintei tale. Daca insisti prea mult asupra ei, ea te poate coplesi. Te poate obseda sau poseda.

8. Lasa natura sa actioneze

Natura are nenumarate cai de a transforma un gand intr-o intamplare potrivita si corecta.

9. Sporeste-ti credinta

Credinta poate muta muntii din loc. Pentru indeplinirea oricarei dorinte este nevoie de credinta.

10. Actioneaza cu intensitate

Nu poti arunca o minge in aer fara sa o lovesti atat de puternic, incat sa invingi forta gravitationala. Concentreaza-te intens!

11. Nu spune nimanui

Vei descoperi, curand, ca cei care te iubesc vor fi primii care vor sa te tina pe loc! Ei vor ca tu sa fii exact acolo unde te afli. Ei nu-si pot imagina sa te vada intr-o alta postura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.