joi, 6 octombrie 2016

Barbatul care iti este ursit


Cum recunoşti un suflet pereche? Care ar fi semnalmentele lui? Este evident că acest concept de suflet pereche este învăluit în mister. Cu toate acestea, experţii în spiritualitate susţin că fiecare femeie are un suflet pereche. E vorba de bărbatul care îţi este ursit. Când îl întâlneşti, viaţa ta se luminează şi nu te mai simţi singură.

Dacă există, într-adevăr, suflete pereche, al tău te aşteaptă! Întrebarea este: l-ai găsit deja sau trebuie să mai cauţi?

Iată semnele că bărbatul de care eşti interesată este, într-adevăr, sufletul tău pereche!

L-ai întâlnit în circumstanţe deosebite

Întâlnirile dintre două suflete pereche sunt planificate de către o putere divină, este de părere Mita Bhan, medium şi expert în ştiinţe oculte. Aşadar, nu-ţi vei întâlni sufletul pereche atunci când vrei tu. "Sufletele pereche se întâlnesc de regulă într-un moment de rătăcire, când ambele caută vindecare. Poate fi vorba de o pierdere sentimentală, de o suferinţă în dragoste."

Aşadar, întotdeauna sufletul tău pereche va părea omul potrivit la locul potrivit!


Ai impresia că îl ştii de undeva
Întâlnirea dintre două suflete pereche reprezintă un moment crucial, în care cei doi se acaparează unul pe celălalt fizic, mental şi spirtual. "Poţi avea impresia că îţi consumă toată energia, că nu te poţi stăpâni să nu te mai gândeşti la el, chiar dacă nu v-aţi mai văzut de mult timp", descrie Bhan.

Autoarea Lee Ann Wiseman adaugă şi că "Atunci când are loc întâlnirea fizică dintre cele două suflete pereche, îl recunoşti pe cel care îţi este ursit ca făcând deja parte din tine, chiar dacă îl vezi pentru prima oară. Se creează o legătură magică, despre care ai impresia că a existat dintotdeauna, chiar dacă acum o conştientizezi. E vorba de o contopire totală."

Îţi este şi cel mai bun prieten

Tot Wiseman adaugă faptul că sufletele pereche îşi sar în ajutor şi simt când se apropie un anumit pericol de partener. Cei doi formează o echipă imbatabilă.


Vă înţelegeţi din priviri

Thomas Moore, autorul cărţii Soulmates sugerează că sufletul tău pereche este acel bărbat cu care comunici liber şi cu care te înţelegi de minune, fără să faceţi vreunul dintre voi un efort pentru a comunica mai bine.

Mita Bhan notează că înţelegerea dintre două suflete pereche este intuitivă, nu forţată. "Nu eşti nevoită să-i explici un lucru de mai multe ori." În plus, modul în care comunicaţi se petrece natural. "Te sună sau îţi dă sms-uri la câteva clipe după ce ai început să te gândeşti la el."

Intuieşti ce simte
Specialiştii mai precizează că între două suflete pereche există o legătură telepatică, astfel încât ştii ce gândeşte acesta, chiar dacă nu vă aflaţi în acelaşi loc. Tinzi să intuieşti ce-i trece prin minte, înainte ca el să formuleze gândul respectiv. Mita Bhan mai precizează şi faptul că sufletele pereche îşi înţeleg stările şi sentimentele, de aceea, nu trebuie să poarte discuţii despre relaţia lor. Totul este de la sine înţeles.


Alte semne că un bărbat îţi este suflet pereche sunt: l-ai visat înainte să-l întâlneşti, ai o senzaţie de deja-vu când eşti cu el şi, un semn constatat de Bahn, aţi trecut prin experienţe amoroase asemănătoare până să vă întâlniţi. Tocmai de aceea, există o înţelegere reciprocă magică între voi doi.
John Donne, terapeut în relaţii de cuplu, consideră că sufletul pereche are două mari trăsături: "În esenţă, are aceeaşi viziune asupra vieţii ca a ta" şi "Este interesat de fericirea ta, aşa cum este interesat şi de a lui".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.