marți, 6 septembrie 2016

Vizualizarea spre dorinte implinite


Vizualizarea este un proces continuu pe care, o data ce l-ai deprins si i-ai dezlegat misterul, nu iti mai vine sa il lasi sa plece.

Poti sa il aplici pentru cele mai diverse situatii: cand vrei sa tii o prezentare si vizualizezi modul in care iti vei expune ideile, posibilele intrebari ale audientei, cand vrei sa incepi o afacere si iti imaginezi cum vei fi peste 3 ani, cati clienti vei avea, cum vei semna contracte si vei fi apreciat de cei din jur, cand vrei sa ajungi in Hawaii si simti soarele fierbinte pe incalzindu-ti pielea, apa clara si racoritoare, rasaritul soarelui.


Vizualizarea e libera, fara restrictii.

Iata ce poti face ca sa te bucuri de efectele vizualizarii:
  1. Gandeste-te la starea finala in care vrei sa ajungi. Ce rezultat vrei sa ai? Ce vrei sa obtii? Nu te lasa convins ca ceea ce vrei este prea inalt, ca lumea spune ca e imposibil. Dream BIG!
  2. Scrie ceea ce tocmai ai gandit. Notand, creierul formeaza automat o imagine a ceea vrei sa obtii si se va concentra pe acel obiectiv.
  3. Crezi. Trebuie sa fii 100% convins ca il vrei. Daca nu esti sigur ca vrei nu vei avea rezultate. Daca nu crezi in tine, nu vei reusi. Ai incredere ca poti sa obtii ce vrei.
  4. Creeaza imagini cu starea finala. Imagineaza-te pe tine facand parte din acea imagine. Nu te rezuma la rolul de spectator. Esti regizor si actor in acelasi timp!
  5. Adauga detalii zi de zi. Concentrandu-te asupra aceluiasi obiectiv, repetarea vizualizarii aduce aspecte noi pe masura ce o practici. Coloreaza, adauga muzica si senzatii cat mai diverse. Lasa-ti imaginatia sa zboare!
  6. Simte prin toate mijloacele starea ta in momentul respectiv. Ce auzi? Ce faci? Cum te simti? Fii cat mai precis!
  7. Incepe acum cu obiective pe termen scurt: sunt mai realiste si poti sa monitorizezi efectele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.