duminică, 4 septembrie 2016

Sfaturile in iubire ale unui tata pentru fata lui


Cunoscuta scriitoare și bloggeriță Raquel Isabelle de Alderete, a împărtășit recomandările pe care i le-a oferit tatălui său pentru a găsi bărbatul care o va face cu adevărat fericită.
Sunt niște idei simple, dar atât de adevărate încât am simțit nevoia de a le împărtăși cu tine.

1. Un soț trebuie să te facă să râzi

Ieși cu un băiat care te face fericită, dar căsătorește-te cu el doar dacă te provoacă să râzi atât de tare încât să te doară obrajii. Căsătorește-te cu el, dacă te face să zâmbești chiar și atunci când cade cerul peste tine.
Lumea nu reprezintă un loc liniștit. Vei avea parte de multă durere. Asigură-te că îl alegi pe cel care va face acea durere suportabilă. Umorul este un excelent indicator al inteligenței. Viața devine plictisitoare. Găsește pe cineva care transformă lucrurile banale în chestii amuzante.

2. Asigură-te că are cicatrici pe mâini

Este un semn fie că are experiență de luptă, fie că creează lucruri – creația este un sacrificiu, iar cicatricile reprezintă dovada că bărbatul știe cum să se apere.
Dacă nu s-a luptat niciodată, lasă-l măcar să aducă această idee în viața lui. Pumnii grei sunt mai buni decât palmele ușoare. Nu te căsători cu el daca nu poate îndura nici cea mai mică zgârietură.

3. Înainte de a-i spune da, lasă-l să se enerveze. Lasă-l să fie speriat, să dorească, să fie bolnav. Stresul schimbă persoana
Află dacă bea și dacă o face, îmbată-l – vei afla mai multe despre gândurile lui. Descoperă-i viciile. Vezi dacă te pune înaintea lor. Nu poți schimba oamenii, fetița mea. Dacă ești construit într-un fel, nu te poți comporta altfel.
Dacă urăști modul în care acționează acum, vei urî asta mult mai mult peste 8 ani. Ai putea să-l placi la nebunie, dar asta nu schimbă situația dintre doi oamenii care nu se potrivesc.

4. Ai încredere în instinctele tale


Dacă face vreodată să te simți nesigură, nu găsi scuze, doar ridică-te și pleacă. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.


5. Dacă pune banii înaintea ta, te va îndepărta până când vei ajunge ultima lui prioritate
Un lucru este să nu-și poată permite ce îți dorești și alt lucru este să aibă bani și să nu vrea să-i cheltuie pe o ciocolată. Banii și iubirea sunt dușmani. 62% din divorțuri sunt provocate de problemele economice.





6. Comportamentul pe care-l are cu animalele este un bun indicator al modului în care se comportă cu copii
Dacă ridică mâna asupra unui animal, împachetează-ți lucrurile și pleacă. Animalele reprezintă doar jumătate din comportamentul supărător pe care-l poate avea un copil.
Răbdarea este rară și importantă. Dacă nu se comportă adecvat cu un câine, nu este cel potrivit pentru a fi tatăl copiilor tăi.

7. Dacă nu te venerează, nu te merită

Ești fetița mea și te-ai născut perfectă. Dacă nu poate observa asta, el are de pierdut. Dacă îți spune să te schimbi, fii ca o piatră și nu te mișca. Ești minunată exact așa cum ești.
Articol tradus și adaptat de pe: devorbacutine.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.