vineri, 9 septembrie 2016

Relatia ideala cu ajutorul legii atractiei


Sigur ai auzit de oameni care intra in relatii de cuplu nefericite, iar si iar, si care se plang in permanenta ca atrag mereu acelasi tip de partener. Acesta este inca unul din situatiile in care actioneaza legea atractiei.

Legea atractiei poate fi definita astfel: "Atrag in viata mea lucrurile asupra carora ma focalizez, carora le acord atentia si energia mea, fie ca ele sunt cele pe care le doresc sau nu".

Pentru a avea o relatie de cuplu ideala, trebuie sa fii relaxata si flexibila. Ti-ai conturat in minte barbatul ideal, iar urmatorul pas este sa stii ce vrei de la el. Vrei sa fie sensibil si afectuos, sa ii placa sa mergeti in calatorii, sa aveti discutii libere despre fiecare dintre voi, sa va spuneti ce va place unul altuia, etc.

Legea atractiei functioneaza numai atunci cand iti doresti cu ardoare un anumit lucru. Dupa ce ti-ai stabilit dorintele, urmatorul pas este sa lasi lucrurile sa se intample. Acest lucru este posibil numai in conditiile in care nu exista frica si nici indoiala.

In momentul in care te indoiesti de ceva, corpul tau emite vibratii negative care diminueaza sau anuleaza vibratia pozitiva a dorintei tale. In concluzie, lasa lucrurile sa se intample, pur si simplu.

Pentru a-ti putea gasi partenerul ideal este obligatoriu sa stii ce nu ti-a placut la ultimul partener.

De exemplu: nu iti placea ca lucra prea mult?, te-a inselat?, nu era romantic?, etc.
Majoritatea oamenilor, atunci cand se afla in cursul atragerii relatiei lor ideale, petrec foarte mult timp observand ca nu au atras inca exact ceea ce isi doreau. Ceea ce trebuie sa faci este ca cauti acele parti ale unei relatii, sau lista ta de dorinte si sa le acorzi atentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.