duminică, 11 septembrie 2016

Ochiul lui Horus te ajuta cu protectia si implinirea dorintelor



Ochiul lui Horus, Wedjat sau Udjat este un puternic simbol protector aducator de intelepciune, claritate si luciditate purtatorului. Daca te fololosesti de puterile sale iti poti indeplini orice dorinta atat in plan material, cat si in cel sentimental.




Egiptenii folosesc acest simbol al ochiului ca pavaza impotriva oamenilor rauvoitori. Purtat ca bijuterie de aur, argint, lapislazuli, lemn, portelan sau calcedonie rosie, despre Ochiul lui Horus se crede ca garanteaza siguranta, protejand sanatatea purtatorului si oferindu-i intelepciune si prosperitate.

Unii oameni cred ca Ochiul lui Horus poate prinde viata si secera pe orice om cu intentii rauvoitoare. Amulete in forma unui ochi au fost gasite frecvent in mormintele regale , ca o protectie in viata de apoi. Ochiul semnifica , de asemenea , puterea regala.

Anticii il considerau un simbol al indestructibilitatii , extrem de util atunci cand aveau loc nasteri. Insemnul ochiului a fost descoperit sub cel de-al doisprezecelea strat de bandaje al mumiei lui Tutankamon.

Vechii navigatori de pe Marea Mediterana pictau ochiul la prova corabiilor lor, ca un semn de protectie asupra calatoriei lor.

Acest ochi reprezinta soarele si luna, egiptenii folosind simbolul pentru protectia de dusmanii ascunsi, farmece si deochi. Acesta ascunde in el puterea piramidei. 

Mai este cunoscut ca ochiul lui Buddha, despre care se crede ca este ochiul atoatevazator ce pastreaza tacerea, confera desteptare spirituala, protectie si noroc. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.