marți, 13 septembrie 2016

Indoiala este impotriva dorintelor


Amintiţi-vă că dacă vreţi ca dorinţa voastră să se materializeze, trebuie să înlăturaţi îndoiala. Îndoiala este cea care vă împiedică dorinţele să se îndeplinească. 

Cea mai bună cale pentru a înlătura îndoielile este găsirea unor dovezi. De exemplu, oamenii de ştiinţă nu cred o teorie decât atunci când aceasta este dovedită. Tot astfel sunt şi cei mai mulţi dintre noi. Atunci când cineva ne demonstrează ceva, spunem: „Bine, acum te cred. Pot vedea dovezile cu ochii mei". lată cum puteţi folosi dovezile (evidenţa) în avantajul vostru.Aţi observat cum vă bucuraţi atunci când ceva ce vă doriţi începe să-şi facă apariţia în viaţa voastră - chiar dacă doar un pic? 

De exemplu, atrageţi câteva informaţii pe care le căutaţi, sau pe cineva care se apropie de atributele pe care le doriţi la partenerul ideal sau clientul ideal. Toate acestea sunt dovezi ale acţiunii legii atracţiei.Este foarte important modul în care reacţionaţi când observaţi astfel dedovezi. 

În unele cazuri oamenii pot spune: „O, asta nu este tocmai ceea ce îmi doresc". „El nu este tocmai persoana ideală pe care o căutam eu". „E destul de aproape; dar nu e acelaşi lucru". Aceasta este o vibraţie negativă.

Atunci când găsiţi şi vă confruntaţi cu dovezi ale acţiunii legii atracţiei,sărbătoriţi evenimentul devenind conştienţi de cât de aproape aţi ajuns de a obţine ceea ce vă doreaţi.Prin această sărbătorire a apropierii de dorinţa voastră emiteţi vibraţii referitor la ceea ce vă doriţi şi, în acel moment, legea atracţiei va răspunde acelei vibraţii.
Ţineţi minte că legea atracţiei nu ţine cont dacă voi vă aduceţi aminte, vă prefaceţi, vă jucaţi, creaţi, vă plângeţi sau vă îngrijoraţi. Ea pur şi simplu răspunde vibraţiei voastre. 
Aşadar, găsiţi acele dovezi şi bucuraţi-vă.Janice, care foloseşte legea atracţiei pentru a-şi găsi partenerul ideal,este un exemplu foarte bun despre cum poate fi folosit acest instrument pentru a risipi îndoielile.Curând după ce Janice şi-a completat enunţul dorinţei şi a început să folosească toate instrumentele pentru a da voie, a întâlnit un bărbat care era în vizită în acel oraş. S-au potrivit chiar din primele clipe. Aveau o mulţime de lucruri în comun, inclusiv pasiunea pentru muzică, teatru şi filme. Ea era foarte impresionată de capacitatea Iui uluitoare de a comunica şi de cât de optimist era el. Trei zile mai târziu Janice m-a sunat şi am putut detecta dezamăgirea în vocea ei. 


Mult timp a fost dezamăgită de faptul că el era din altă ţară (în acest fel, ea a inclus în bula ei vibraţională ceea ce nu-şi dorea).

Cu toate acestea, eu îmi dădeam seama că el era un om care se apropia foarte mult de idealul ei, şi că ea nu-şi dădea seama de acest lucru. Rolul meu era să o ajut să-şi includă în bula ei vibraţională toate lucrurile care se potriveau cu ce îşi dorea ea.Iată cum am folosit acest instrument cu Janice. Pur şi simplu am rugat-o să-mi povestească despre toate acele lucruri legate de noul ei prieten care o făceau să se simtă minunat şi se aflau in enunţul dorinţei sale. Ea a alcătuit repede o listă care cuprindea capacitatea lui uluitoare de a comunica; pasiunea pentru muzică, teatru şi filme; valorile lui; şi cat de fericită se simţea ea alături de el. 

Janice a putut să simtă cum i se ridică frecvenţa de vibraţie in momentul in care a început să alcătuiască acea listă. Găsirea elementelor care indicau apropierea de idealul dorit şi celebrarea acestui lucru i-a schimbat instantaneu vibraţia. Pe măsură ce Janice a început să-şi amintească aceste lucruri şi să observe cat de mult se apropiau de ce îşi dorea ea, ea a inclus această vibraţie in bula ei vibraţională.Si ştiţi cum răspunde legea atracţiei la acest lucru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.