vineri, 9 septembrie 2016

Daţi voie lucrurilor să se petreacă


  1. Identificaţi-vă dorinţa
  2. Acordaţi atenţie dorinţei voastre
  3. Daţi voie lucrurilor să se petreacă

Pasul 3 - Daţi voie lucrurilor să se petreacă

Totul depinde de a da voie lucrurilor să se petreacă

Unii dintre voi ar putea să spună: „Am mai avut eu dorinţe şi înainte şi m-am 
entuziasmat gândindu-mă la ele, dar nu s-a întâmplat nimic niciodată". Amintiţi-vă că procesul atracţiei deliberate are trei paşi.Aţi identificat care este dorinţa voastră şi 
i-aţi acordat atenţie. Al treilea pas din procesul atracţiei deliberate constituie acţiunea de a da voie lucrurilor să se petreacă. Haideţi să începem.A da voie lucrurilor să se petreacă înseamnă pur şi simplu absenţa vibraţiilor negative şi a îndoielii. Acesta reprezintă cel mai important element din procesul atracţiei deliberate. 

Unul dintre clienţii mei, Danny, m-a întrebat de ce el nu reuşeşte niciodată să atragă ceea ce îşi doreşte. El îşi alcătuise o listă a contrastelor grozavă referitor la clienţii săi ideali şi realizase un enunţ al dorinţei fantastic, care făcea să se simtă foarte bine. Şi atunci, de ce totuşi nu atrăgea ceea ce îşi dorea?


Procesul nu a funcţionat pentru el deoarece nu era suficient să identifice ceea ce îşi doreşte şi să îşi dorească cu putere. Era nevoie, deasemenea, ca el să îşi înlăture orice dubiu legat de certitudinea că va atrageceea ce îşi dorea. Acest proces de înlăturare a îndoielilor poartă numele de „a da voie lucrurilor să se petreacă ".

Probabil că aţi mai auzit şi altădată expresia: „pur şi
simplu lasă lucrurile să se întâmple!". Numai că simplul
fapt că vă spuneţi acest lucru nu schimbă cu nimic situaţia.

Atunci când vă îndoiţi că puteţi obţine ceva,emiteţi vibraţii negative care diminuează sau anulează vibraţia pozitivă a dorinţei voastre. Cu alte cuvinte, o dorinţă puternică (= vibraţie pozitivă)şi o îndoială puternică (= vibraţie negativă) se anulează una pe cealaltă.Prin urmare, acest act de a da voie ia naştere doar in absenţa îndoielii.

A da voie lucrurilor sa se petreaca inseamna absenta indoielii !

Vă puteţi da seama că daţi voie lucrurilor să se întâmple atunci când vă veţi auzi spunând ceva de genul:

„Ah, ce uşurare!"

„Ştii, poate că este posibil să obţin acest lucru."

„Asta pare posibil."

Toate aceste expresii descriu de fapt sentimentul ca vibraţia negativă afost înlăturată.Mulţi oameni spun că acest al treilea pas este cel mai dificil din formula atracţiei în trei paşi. Dar el nu este cel mai dificil, este doar cel mai puţin înţeles. Mulţi oameni nu înţeleg cum să dea voie lucrurilor să se petreacă şi atunci devin frustraţi când li se spune: „Doar lasă lucrurile să se petreacă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.