marți, 13 septembrie 2016

Cum vă puteţi identifica crezurile limitatoare?


De unde provine îndoiala?

Cea mai obişnuită sursă de îndoieli o reprezintă propriile convingeri limitatoare.



Ce este o convingere limitatoare?

O convingere limitatoare este un gând repetat care vă împiedică să atrageţi ceea ce vă doriţi. Gândurile voastre pot emite o vibraţie negativă,care vă împiedică să atrageţi ceea ce vă doriţi. De exemplu, fraza: „trebuie să munceşti din greu pentru a avea bani" emite o vibraţie de lipsă, care vă împiedică să obţineţi ceea ce vreţi.

Cum vă puteţi identifica crezurile limitatoare?

În acest capitol veţi învăţa cum să folosiţi anumite instrumente care vă vor ajuta să vă schimbaţi convingerile limitatoare.Iată o metodă simplă de a vă identifica crezurile limitatoare: ele se află de obicei după formula pentru că, aşa ca în propoziţia: „Nu pot pentru că..."Iată câteva exemple:

Mi-ar plăcea să scriu o carte, dar nu pot pentru că nu am o diplomă universitară.

Mi-ar plăcea să îmi încep propria afacere, dar nu pot pentru că sunt prea bătrân.

Mi-ar plăcea să am un corp mai suplu, dar este foartegreu deoarece toţi din familia mea sunt supraponderali.

Mi-ar plăcea să am partenerul ideal, dar nu pot pentru că sunt prea gras, prea bătrân sau prea timid etc.

Haideţi să ne întoarcem acum la cele două cazuri studiate anterior,Janice şi Greg.Dorinţa lui Janice era să atragă relaţia de cuplu ideală. Ea s-a surprinsspunând că nu poate atrage partenerul ideal deoarece este prea bătrână. Iar Greg s-a surprins spunând că nu poate să fie prosper din punct de vedere financiar, deoarece provenea dintr-o familie săracă.Aşadar, ce sunt convingerile limitatoare? Atunci când vă auziţi spunând pentru ca sau deoarece tocmai aţi descoperit una dintre ele.
În acest capitol veti învăţa cum să folosiţi anumite instrumente, 
care vă vor ajuta să vă schimbaţi convingerile limitatoare.

A da voie lucrurilor sa se petreaca implica absenta vibratiilor negative. Indoiala este o vibratie negativa si adesea ia nastere din convingerile limitatoare.

Un instrument care sa va ajute sa dati voie lucrurilor sa se petreaca


Există mai multe mijloace pe care le puteţi folosi pentru a da voielucrurilor să se petreacă. Primul dintre acestea, pe care îl vom examina acum,îl reprezintă formulele pentru a da voie. Scopul acestor formule este de a slăbi sau de a înlătura orice îndoială care vă împiedică să primiţi ceea ce vă doriţi.După ce le rostiţi, veţi avea o senzaţie de uşurare. Altfel spus, veţi avea convingerea că veţi atrage într-adevăr ceea ce vă doriţi. Convingerea aceasta este, de asemenea, tot absenţa îndoielii, la fel ca şi credinţa.

Două modalităţi de a şti daca aţi dat voie lucrurilor sa se petreacă

Dacă vă amintiţi că a da voie implică absenţa vibraţiilor negative,rezultă două modalităţi de a spune dacă lăsaţi lucrurile să se întâmple:

După felul în care vă simţiţi. Atunci când înlăturăsentimentul negativ de rezistenţă, cei mai mulţi oameni auo senzaţie de uşurare sau spun ceva de felul: „Aşa este mult mai bine!"
Observând când se materializează dorinţele în viaţa voastră. Atunci când apar dovezile concrete, veţi şti că daţi voie lucrurilor să se petreacă.In paginile următoare veţi învăţa cum puteţi să vă schimbaţi gândurile pentru a le face pozitive. Atunci când repetaţi din nou şi din nou acestegânduri pozitive, vor apărea noi convingeri. Ţineţi minte, o convingere limitatoare este pur şi simplu un gând repetat din nou şi din nou, şi prin urmare, orice convingere poate fi schimbată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.