vineri, 9 septembrie 2016

Cum să vă păstraţi vibraţia pozitivă



Cum să vă păstraţi vibraţia pozitivă

Ce puteţi face pe viitor pentru a vă menţine vibraţia la 98,5 atunci când vorbiţi cu oameni care sunt cu mult mai jos de atât? Pentru că, aşa cum puteţi selecta un anumit post de radio, puteţi să alegeţi să vă păstraţi vibraţia înaltă pe care o aveţi, în ciuda prezenţei Iui Nelly-cea-negativă în viaţavoastră. Iată cum puteţi face acest lucru.Data viitoare când Nelly-cea-negativă vă sună şi începe să vorbească despre cât de tristă este viaţa ei, sau se plânge de locul ei de muncă, defaptul că nu are suficienţi bani, sau o relaţie satisfăcătoare, aveţi două opţiuni:

Varianta 1:

Puteţi să cădeţi în cursă şi să vă lăsaţi luaţi de discuţie,ceea ce va face ca vibraţia voastră să coboare spre a se apropia de a ei.

Varianta 2:

Atunci când o auziţi vorbind despre toate lucrurile pe carenu şi le doreşte, pur şi simplu puneţi-i întrebarea: „Bine, şi ce doreşti de fapt?"Ţineţi minte că, pe măsură ce Nelly-cea-negativă trece de la ceea ce nu îşi doreşte la ceea ce îşi doreşte, limbajul ei se va schimba, şi atunci cândcuvintele se schimbă, şi vibraţia ei se schimbă, astfel încât acum poate emite o vibraţie mai înaltă. Atunci când vibraţia ei se elevează, se apropie de a voastră şi cu cât va fi mai apropiată de a voastră, cu atât mai mult vor fi în armonie cele două vibraţii.Acum înţelegeţi că atunci când întâlniţi pe cineva cu care vă potriviţi din prima clipă, şi vă spuneţi „Ce grozav ne-am înţeles, am fost pe aceeaşi lungime de undă", de fapt aceasta oglindea armonia care era între vibraţiile voastre. 


Atunci când faceţi cunoştinţă cu cineva şi, înainte chiar de a afla care este numele celuilalt, vă spuneţi: „O, nu-mi place energia acestei persoane, nu este genul meu", aceasta arată că vibraţiile voastre nu sunt în armonie.Ceea ce trebuie să faceţi voi, este să aveţi grijă de vibraţiile voastre şi să schimbaţi subiectul discuţiilor care le aveţi cu astfel încât să fie cât mai pozitive şi mai înălţătoare. Puteţi face acest lucru amintindu-vă să întrebaţi cu blândeţe: „Deci, ce anume iţi doreşti tu de fapt ?", ajutându-l în acest mod pe celălalt să dobândească o vibraţie pozitivă, şi prin urmare, o vibraţie mai înaltă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.