vineri, 9 septembrie 2016

Cum sa atrageţi relaţiile ideale



Cum sa atrageţi relaţiile ideale

Voi folosi în continuare cuvântul „relaţii" pentru a desemna o categorie mai largă de relaţii personale - de la relaţia de cuplu ideală, la relaţiile profesionale, de la relaţiile cu copiii, părinţii şi vecinii voştri, larelaţiile cu colegii de serviciu, studenţii sau clienţii.Vom începe prin a aplica formula în trei paşi pentru legea atracţiei,pentru a învăţa cum să atrageţi relaţiile ideale.

Observaţie:


Identificaţi elementele de contrast din experienţele voastretrecute, pentru a vă ajuta pe viitor.Este foarte folositor să ştiţi ce anume nu v-a plăcut la fostul partenersau la modul în care a decurs ultima voastră întâlnire. 


De exemplu, dacă nu vă doriţi pe cineva care să lucreze prea mult, ce anume vă doriţi? Dacă nu vă doriţi pe cineva care nu este prea aventuros, ce anume vă doriţi? Dacă nu vă doriţi pe cineva care nu este pasionat de dans, care nu este romantic, sau nu ştie să asculte ceea ce îi spuneţi, atunci ce anume vă doriţi?Atunci când aţi înţeles ce anume nu doriţi, acest lucru vă poate fi de mare ajutor în dobândirea unei mai mari clarităţi în ceea ce priveşte dorinţele voastre, iar această claritate devine astfel noua voastră dorinţă. 

Cel mai uşor mod în care puteţi face acest lucru este punându-vă întrebarea: „Deci, ce anume îmi doresc?". Atunci când vă schimbaţi punctul de observaţie de la ceea ce nu vă doriţi la ceea ce vă doriţi, şi vibraţia voastră se schimbă! 

Atunci când vibraţia se schimbă, şi rezultatele se vor schimba!
Observaţi, de asemenea, cumvă simţiţi atunci când ceva vă este foarte clar. Este foarte plăcut atunci când putem spune: „O, asta este exact ceea ce-mi doream!". Această claritate nou-dobândită asupra propriilor voastre dorinţe reprezintă primul pas înmanifestarea relaţiilor voastre ideale.Dacă vibraţia pe care o emiteţi nu este exact aşa cum aţi vrea să fie, legeaatracţiei nu va putea să îi răspundă în mod satisfăcător. 

Cu alte cuvinte, voidoar spuneţi că vă doriţi ACEST gen de persoană, dar de fapt emiteţi o vibraţie diferită. O cale de a verifica ce fel de vibraţie emiteţi, este să observaţi ce anume se află în viaţa voastră. Întotdeauna există o corespondenţă perfectă între vibraţiile pe care le emiteţi şi lucrurile pe care le primiţi.Majoritatea oamenilor, atunci când se află în cursul atragerii relaţiei lorideale, petrec foarte mult timp observând că NU au atras încă exact ceea ce îşi doreau. Această observare îi face să emită o vibraţie negativă de lipsă.Încetaţi să observaţi ceea ce NU atrageţi şi în acest fel veţi înceta să-i acordaţi atenţie, energie şi focalizare. Ceea ce trebuie voi să faceţi este să căutaţi acele părţi ale unei relaţii, sau acele caracteristici ale unei întâlniri care SE POTRIVESC listei voastre de dorinţe şi să le acordaţi atenţie!

Rezumat : Relatiile si vibratiile voastre

Ideile principale din aceasta sectiune :

In fiecare moment emiteti o vibratie, fie pozitiva, fie negativa.

Atunci cand vibratia voastra este inalta si si a altcuiva este mai joasadecat a voastra, veti simti o anumita rezistenta (vibratie negativa).

Pentru a va putea pastra vibratia atunci cand aveti de-a face cu altcineva care are o vibratie mai joasa, intrebati-l : "Asadar, ce anume iti doresti ?", atunci cand se plange sau vorbeste despre lucrurile pe care nu si le doreste.

Folositi procesul atractiei deliberate pentru a atrage relatia voastra ideala.

Patru trucuri pentru a atrage relatia ideala :

- nu spuneti nimanui ca intalnirea voastra a fost un fiasco
alcatuiti lista elementelor de contrast
-daca simtiti ca ceva nu este in regula, treceti mai departe
-notati elementele care se potrivesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.