duminică, 21 august 2016

TRADITIE STRAVECHE DE DRAGOSTE





TRADITIE STRAVECHE DE DRAGOSTE PENTRU A TI SE ARATA URSITUL(A)IN VIS SI A-L INTALNI IN REALITATE


Acest ritual isi pierde originea in antichitate. Este deja o traditie, un obicei, dar despre care foarta multa lume, fete, baieti, bunici , matusi au confirmat reusita si efectele benefice practicarii acestui ritual . Precizam ca ursitul , ursita este persoana destinata sa iti petreci restul vietii, sotul, respectiv sotia.

Se leaga impreuna 3 bucati de funda, panglica: una roz, alta rosie si alta purpurie, impletindu-se in timp ce va ganditi la dorinta de a va intalni persoana ursita.Faceti 7 noduri , dupa ce in partea de sus ati impletit considerabil.In fiecare noapte, inainte de culcare, desfaceti cate un nod.Puneti panglicile impletite, sub perna.




In mod sigur , pana sa ajungeti sa desfaceti ultimul nod, imaginea barbatului al carui destin va fi impletit cu destinul Dumneavoastra va apare in vis.Dupa ce l-ati visat, ardeti impletitura si aruncati cenusa rezultata intr-o apa curgatoare.In cel mai scurt timp il veti intalni si in viata reala , in carne si oase .Bunicile au confirmat ca in decurs de o saptamana au fost cerute in casatorie de cel care li se aratasera in vis.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.