vineri, 5 august 2016

Acel partener pe care il visezi.



Cum sa intalnesti partenerul ideal.

Sau mai bine zis, acel partener pe care il visezi.

Fiecare dintre noi are o imagine ideala a partenerului.

Da…probabil o sa imi spuneti ca asa ceva nu exista.

Eu cred ca exista, insa nu ajungi sa-l intalnesti pentru ca nu stii cum sa o faci.

De ce cred asta?

Din mai multe motive:

1. Intalnim partenerul gresit, si dupa o relatie dezastruoasa, ne programam ca “toti barbatii sunt la fel”. Invitatia mea este sa te intrebi daca crezi cu adevarat ca toti, dar absolut toti barbatii sunt la fel. Daca raspunsul este nu, si lasa-ma sa cred ca nu ai cum sa stii in realitate ca toti sunt la fel, atunci deschide-te la posibilitatea ca exista si barbati care pot fi altfel. Pot fi asa cum iti doresti tu.

2. Parintii, prietenii, sora, fratele, colegii, ti-au spus cine este modelul de partener care ti se potriveste. Si, daca ei iti spun inseamna ca ei stiu mai bine ?!? Lasa-ma sa cred ca este una dintre cele mai mari tampenii pe care le-am auzit. NIMENI nu stie mai bine decat tine ce este cu adevarat bun pentru tine si ce-ti place tie. Nu mai fi influentata de sugestiile celor din jur, oricat de mult ar crede ei ca iti fac un bine. Tu decizi si punct.

3. Fii autentica. Eu cred ca daca vrei cu adevarat sa atragi partenerul ideal, cel care sa te iubeasca pentru cine esti tu cu adevarat, trebuie sa fii autentica. Primul pas este sa cauti si sa descoperi cine esti tu, ce calitati ai, ce talente ai, ce poti oferi mai bun fiind autentica. TU stii cine esti si cand esti autentica.



De cele mai multe ori creem o masca, un caracter si ca un actor jucam un rol in care vrem sa fim altcineva pentru a fi placuti, admirati. Problema este ca ajungem sa avem ca si parteneri persoane care au placut acea masca si nu pe tine autentica. Dupa ce focul pasiunii de la inceputul unei relatii trece, iar ambii parteneri incep sa se cunoasca cu adevarat, isi dau seama ca ambii au placut o masca si nu ceea ce este in spatele ei, adica tu autentica. Asa ca te invit sa creezi un spatiu de autenticitate in jurul tau in care sa fii tu reala, cu toate plusurile si minusurile, iar in acest spatiu sa inviti pe cei care sunt gata sa te iubeasca pentru cine esti tu cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.