joi, 2 octombrie 2014

Meditatie speciala alaturi de Mihail



Arhanghelul Mihail lucrează cu o energie de culoare albastru electric, cu care poate tăia legăturile nedorite. Legăturile sunt tăiate la cererea noastră, conştientă, la nivelul fiecărei chakre, indiferent că ştim care sunt respectivele legături, sau nu.

După ce le-am înlăturat vom putea primi şi oferi mai multă iubire, ne vom putea dedica mai mult celor dragi şi evoluţiei nostre, misiunii pentru care am ajuns aici.

Meditaţia în timpul căreia se pot tăia legăturile karmice se desfăşoară asemenător cu orice altă meditaţie şi este foarte puternică.

Într-o cameră bine aerisită, luminată discret doar de flacăra unei lumânări, învăluită de o muzică plăcută, de relaxare. Telefoanele şi electrocasnicele nu trebuie să ne deranjeze. Ne liniştim, respirăm uşor, închidem ochii, alungăm gândurile neplăcute şi grijile. Când credem că este potrivit invocăm prezenţa Arhanghelului Mihail, precizând că dorim să ne asiste în meditaţie, tăind legăturile nedorite, care ne împiedică şi ne blochează. Începem cerând să ne fie eliberată chakra a şaptea şi coborâm treptat până la chakra întâi. La fiecare repetăm cu intenţie comanda "Taie!" şi lăsăm un răgaz de 10-20 de secunde până a trece la următoarea.





     La încheierea meditaţiei şi oricând simţim că nu putem oferi, primi sau acumula destulă iubire, este indicat să cerem Arhanghelui Mihail un stâlp de lumină, pe care îl vom primi cu promptitudine. Stâlpul ne va învălui, ne va proteja, ne va înălţa nivelul energetic, ne va fi ghid sau deschizător de drum. Tot ceea ce trebuie să facem este să cerem cu formula "Sfinte Arhanghele Mihail, te rog." Si să ne amintim să mulţumim pentru că ni s-a împlinit cererea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.